Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
‘’Üniversite ara tatilde, biz iş başındayız’’ | Kocaelide Bugün

‘’Üniversite ara tatilde, biz iş başındayız’’

Kısa adı TÜRGED olan Türkiye Gönül Elçileri Derneği üyeleri ve İzmit Belediyesi’nin veteriner hekimliği ile birlikte ortak bir çalışma yaparak soğuk kış günlerinde 3 farklı mevkide ve 20’ye yakın noktada..

‘’Üniversite ara tatilde, biz iş başındayız’’

Kısa adı TÜRGED olan Türkiye Gönül Elçileri Derneği üyeleri ve İzmit Belediyesi’nin veteriner hekimliği ile birlikte ortak bir çalışma yaparak soğuk kış günlerinde 3 farklı mevkide ve 20’ye yakın noktada sokak hayvanlarına mama bıraktı. 

 ‘’ÜNİVERSİTE ARA TATİLDE, BİZ İŞ BAŞINDAYIZ’’ 

Dernek Başkanı Veysel OTİ yaptığı açıklamada, ‘‘ Soğuk kış günlerinde sokakta yaşayan hayvanlar zor durumda kalıyorlar.  Yiyecek bulamadıkları için, soğuğunda etkisiyle hayvan dostlarımızın aç kaldıklarını hatta öldüğünü biliyoruz. Belediyemiz, veteriner hekimliği, ilgili birimleri ile birçok noktada hayvanlara barınmaları için kulübe oluşturmuş. Bunları da görme fırsatımız oldu. Bu barınma noktalarına Plaj Yolu, Arızlı ve Umuttepe mevkilerinde 20’ye yakın noktada mama bıraktık. Özellikle Umuttepe’de,  üniversitenin de tatile girmesi ile açlıkla yüz yüze kalan hayvanlar için böyle bir çalışma yaptık. Bu bağlamda destekleri için İzmit Belediyemize teşekkür ediyorum’’ dedi

  “TÜRGED İLE MUTLULUK ALANLARINDAYDIK”     

İzmit Belediyesi Veteriner Hekimi Gökhan Kılıç ise, ‘‘ Kısa sürede çok güzel çalışmalara imza atan TÜRGED ekibi ve belediyemiz birlikte birçok çalışma gerçekleştirdi. Bizim de sokak hayvanları için oluşturduğumuz mutluluk alanlarında bugün TÜRGED ile birlikteydik. Beraber mama bıraktık. Sosyal sorumluluk alanında bir çok başarılı çalışma yapan TÜRGED’e katılımları için teşekkür ediyorum’’ diyerek sözlerini sonlandırdı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL