Afet Genel Güncel Manşetler

Üniversite Öğrencileri De Depremzedeler İçin Yardıma Koştu

İzmit Belediyesi, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve çevre illeri etkileyen depremin ardından yardım kampanyası başlatırken Kocaeli Üniversitesi öğrencileri de kentin farklı noktalarındaki toplama alanlarında gönüllü olarak çalışıyor İzmit Belediyesi, Kahramanmaraş’ta meydana..

Üniversite Öğrencileri De Depremzedeler İçin Yardıma Koştu

İzmit Belediyesi, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve çevre illeri etkileyen depremin ardından yardım kampanyası başlatırken Kocaeli Üniversitesi öğrencileri de kentin farklı noktalarındaki toplama alanlarında gönüllü olarak çalışıyor

İzmit Belediyesi, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve çevresindeki birçok ili etkileyen 7,7 şiddetindeki depremin ardından deprem bölgesi için yardım kampanyası başlattı. Isıtıcı, battaniye, uyku tulumu başta olmak üzere bot ve mont, atkı, bere, eldiven, yağmurluk, çocuk bezi, hijyenik ped, termal içlik, (her yaş ve cinsiyete göre), kar maskesi, powerbank, kuru bakliyat ve iç çamaşırı (kadın, erkek, çocuk), arama kurtarma çalışmalarında kullanılabilecek fener, teknik ekipman alet edevat Kahramanmaraş’a gönderilecek.

ÖĞRENCİLER GÖNÜLLÜ OLDULAR
Kocaeli Üniversitesi öğrencileri de gün boyu İzmit Belediyesi tarafından oluşturulan yardım toplama alanlarında yerlerini alarak gönüllü şekilde çalıştılar. Paketleme, taşıma gibi işleri gönüllü olarak yaparak İzmit Belediyesi ekiplerine yardımcı olan gençler yürekleri ısıttı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL