Üniversite öğrencilerine ücretsiz yemek

İzmit Belediyesinden üniversite öğrencilerine ücretsiz yemek hizmeti  İzmit Belediyesi eğitim hayatları boyunca ailelerinden uzakta kalan öğrencilere destek olmak ve iftarda sıcak yemek yiyebilmelerini sağlamak amacıyla hayata geçirdiği Anne Eli projesi devam..

Üniversite öğrencilerine ücretsiz yemek

İzmit Belediyesinden üniversite öğrencilerine ücretsiz yemek hizmeti

 İzmit Belediyesi eğitim hayatları boyunca ailelerinden uzakta kalan öğrencilere destek olmak ve iftarda sıcak yemek yiyebilmelerini sağlamak amacıyla hayata geçirdiği Anne Eli projesi devam ediyor

İzmit Belediyesi hareket ettiği sosyal belediyecilik anlayışı ile hayata geçirdiği Anne Eli projesi yeniden faaliyette. Ailelerinden uzakta olan öğrencilere destek olmak ve sıcak yemek ihtiyacını karşılamak amacıyla hizmet veren Anne Eli projesi Ayazma Mahallesi 17 Ağustos Bulvarı no:112’de (Ayazma Kültür Merkezi’nde) haftanın 5 günü düzenli olarak devam ediyor.

DÜZENLİ OLARAK DEVAM EDECEK

Öğrenciler için Ramazan boyunca hafta için her gün 19.30 – 20.30 saatleri arasında Anne Eli hizmetinden yararlanabilecek. Ramazan ayının ardından ise hafta içi her gün 17.00 – 19.00 saatleri arasında sıcak yemek hizmeti verilecek. Anne Eli yemekhanesinden faydalanmak isteyen öğrenciler izmitanneeli.izmit.bel.tr adresinden başvuru formunu doldurarak öğrenci kartı ile birlikte sıcak yemek hizmetinden faydalanabilecek.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL