Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Uzman Onbaşı Yakup Gitmez Şehit Oldu | Kocaelide Bugün

Uzman Onbaşı Yakup Gitmez Şehit Oldu

Darıca’lı Uzman Onbaşı Yakup Gitmez, görevli olduğu Iğdır’da zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit oldu.   Iğdır’ın Aralık ilçesinde, askeri aracın devrilmesi sonucu şehit olan Uzman Onbaşı Yakup Gitmez’in ailesine acı..

Uzman Onbaşı Yakup Gitmez Şehit Oldu

Darıca’lı Uzman Onbaşı Yakup Gitmez, görevli olduğu Iğdır’da zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit oldu.

 

Iğdır’ın Aralık ilçesinde, askeri aracın devrilmesi sonucu şehit olan Uzman Onbaşı Yakup Gitmez’in ailesine acı haber verildi.

Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, İlçe Emniyet Müdürü Turhan Aksoy ve askeri yetkililer, şehidin evine giderek annesi Ayşe Gitmez’e oğlunun şehadetini bildirdi.

2 yıl önce eşini kaybeden 4 çocuk annesi Ayşe Gitmez, oğlunun şehit olduğunu öğrenince üzüntü yaşadı. Şehidin bir kardeşinin de vatani görevini yaptığını öğrenilirken, şehidin evine Türk bayrakları asıldı. Bekar olan Yakup Gitmez’in şehit olduğunu öğrenen yakınları ve komşuları evine gelerek, ailenin acısını paylaştı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL