Genel Güncel Manşetler Sağlık Yaşam

Üzülmez, Obezite ile Mücadele Derneğini ziyaret etti.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Obezite ile Mücadele Derneği Başkanı Halil Kargulu’yu ziyaret etti. Yapılan çalışmalar hakkında Obezite ile Mücadele Derneği Başkanı Kargulu’dan bilgi alan Başkan Üzülmez, “Kartepemiz doğası ve..

Üzülmez, Obezite ile Mücadele Derneğini ziyaret etti.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Obezite ile Mücadele Derneği Başkanı Halil Kargulu’yu ziyaret etti.

Yapılan çalışmalar hakkında Obezite ile Mücadele Derneği Başkanı Kargulu’dan bilgi alan Başkan Üzülmez, “Kartepemiz doğası ve havasıyla sağlık turizmi için bulunmaz nimettir. Obezite; günümüzde gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelerin en önemli sağlık sorunları arasında yer almaktadır. Değişen yaşam koşulları ile birlikte beslenme alışkanlıkları da değişmiştir. Obezite özellikle çocuklarımız için daha bilinçli, olması gereken, önleyici faaliyetleri zamanında uygulanması gereken çağın önemli hastalıklarından biri haline gelmiştir” ifadelerini kullandı.

SAĞLIK MERKEZİ KARTEPE

“Son yıllarda sağlık alanında yapılan yatırımlar sayesinde kentimiz sağlık turizmi açısından önemli bir merkez durumuna gelmiştir” diyen Başkan Üzülmez “Kartepemizin sanayi ile önemli bir potansiyeli vardır. Bizler de ticaret ve turizm ile vizyonumuzu ortaya koyarak hızla gelişen turizm sektöründen Kartepemizin hak ettiği payı alması gayretindeyiz. Obezite’yi önlemenin en etkili yolu spor yapmaktır. Kartepemizde spor alanında her türlü imkan sağlanmaktadır. Kartepemiz sağlık turizmi bakımından cazibe merkezi olmaya başlamıştır” şeklinde konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL