Üzülmez, Uzuntarla Trabzonlular Derneği’nin etkinliğinde.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe Uzuntarla Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneği’nin 1’nci kuruluş yıl dönümü etkinliğine katıldı. 2017 yılında kurulan Kartepe Uzuntarla Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen..

Üzülmez, Uzuntarla Trabzonlular Derneği’nin etkinliğinde.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe Uzuntarla Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneği’nin 1’nci kuruluş yıl dönümü etkinliğine katıldı.

2017 yılında kurulan Kartepe Uzuntarla Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen Kartepe Belediyesi’nin destek verdiği “1’nci Kuruluş Yıl dönümü Etkinlikleri” geniş katılımla gerçekleşti. İbrikdere Bağdat Mahallesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen etkinliğe Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Mustafa Kocaman  başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı. Kartepe Uzuntarla Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneği’nin kuruluş yıldönümü programı Kurra Hafız Niyazi Çapar’ın Kur’an-ı Kerim Tilaveti okuması ile başladı.

BİRLİK VE BERABERLİK

Sinan Yüce’nin sunuculuğunu yaptığı etkinlikte Semazen Gösterisi, İlahi Sanatçısı Fethullah Badem, Furkan Dura ve Sanatçı Bilal Göregen sahne aldı. Etkinlikte tüm katılımcılara hamsi ikramı yapıldı. Kartepe Uzuntarla Trabzonlular Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği etkinliğinde konuşan Dernek Başkanı Hurşit Dereli “Yaptığımız 1’nci kuruluş yıl dönümü etkinliği ile kökenlerimiz ve çocukluğumuz anlamına gelen memleketimizin ve hemşerilik bağlarımızın anlam ve önemini bir kez daha kavradık. Hemşeri derneklerinin düzenlemiş olduğu bu tarz etkinliklerin amacı dostlukları pekiştirmek, sosyal yardımlaşmayı ve dayanışmayı sağlamaktır. Katılımınız için herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu

CAN YOLDAŞLARIMIZDIR

Kartepe Uzuntarla Trabzonlular Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği 1’nci kuruluş yıl dönümü etkinliğinde konuşan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez “Ben de Karadenizliyim; baba tarafı Artvin anne tarafı Trabzonludur. Karadeniz başta olmak üzere tüm hemşehri derneklerimiz, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin birliğini ve bütünlüğünü tek devlet, tek vatan, tek bayrak tek millet çatısı altında benimseyen ama kendi öz kültürünü ve geleneklerini yaşatma adına da aktif olan, dernekler bizim yol arkadaşlarımızdır, can yoldaşlarımızdır” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL