Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Üzülmez'den AK Parti Kocaeli İl Kadın Kollarına hayırlı olsun ziyareti | Kocaelide Bugün

Üzülmez’den AK Parti Kocaeli İl Kadın Kollarına hayırlı olsun ziyareti

Serpil Yılmaz, “Görevimizi dava   şuuruyla gerçekleştiriyoruz” Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, AK Parti Kocaeli İl Kadın Kollarına hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Yönetim Kurulu toplantısına konuk olan Üzülmez, “AK Parti’nin her kademesinde..

Üzülmez’den AK Parti Kocaeli İl Kadın Kollarına hayırlı olsun ziyareti

Serpil Yılmaz, “Görevimizi dava   şuuruyla gerçekleştiriyoruz”

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, AK Parti Kocaeli İl Kadın Kollarına hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Yönetim Kurulu toplantısına konuk olan Üzülmez, “AK Parti’nin her kademesinde görev yapmak, misyonlarını yerine getirmek bir onurdur. İl Kadın Kolları Başkanımız Serpil Yılmaz ve yönetimine bu vesile ile üstün başarılar diliyorum” dedi.

ÜZÜLMEZ, “İYİ Kİ VARSINIZ VE SİYASETE ELİNİZ DEĞİYOR”

Kadınların siyasete katılımı ve kattıkları değerleri çok önemli bulduğunu da ifade eden Üzülmez, “Kadınlarımız artık siyasetin merkezinde yer almaktadır. AK Parti’de bu katılımın yüksek olması da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bu konuda ki özel ilgisiyle gerçekleşmektedir. Kadınlarımız AK Parti’nin sahada ki en büyük gücüdür. Her alanda gerçekleştirdiği çalışmalar AK Parti’yi yerelde ve genelde iktidara taşımaktadır. Bu vesile ile İl Kadın Kolları Başkanımız Serpil Yılmaz başta olmak üzere AK Kadınlarımızın büyük bir özveriyle çalıştıklarını da görüyoruz. Allah sizlerden razı olsun. İyi ki varsınız ve siyasete eliniz değiyor” diye konuştu.

“ÜLKEMİZİN KALKINMASINA SİYASETEN KATKI SUNMAKTIR”

Siyaset yapmanın emek ve fedakârlık istediğini ayrıca belirten Üzülmez, “Fedakarlığın en büyüğünü kadınlarımız yapıyor. Sizlere müteşekkiriz” diyerek sözlerini tamamladı. AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz’da, “Kadınlar olarak siyaseti bir görev ve dava şuuruyla gerçekleştiriyoruz. Görevimiz ülkemizin kalkınmasına ve gelişmesine siyaseten katkı sunmaktır. Bu noktada yerel yönetimlerimizle gerçekleştirdiğimiz projelerde halkımızın ve kadınlarımızın taleplerine hızlı bir şekilde cevap veriyoruz. Bu konuda bizlere desteklerini esirgemeyen Kartepe Belediye Başkanımız Hüseyin Üzülmez’e teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL