Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Vali Aksoy, Anadolu Ajansının düzenlediği “ Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı. | Kocaelide Bugün
Genel Güncel Surmanset

Vali Aksoy, Anadolu Ajansının düzenlediği “ Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı.

AA foto muhabirlerinin yurt içi ve yurt dışında çektiği fotoğrafları inceleyerek bilgi alan Vali Hüseyin Aksoy,  hepsinin birbirinden değerli ve güzel kareler olduğunu belirterek; “ Anadolu Ajansı hem yurt içinde, hem de..

Vali Aksoy, Anadolu Ajansının düzenlediği “ Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı.
AA foto muhabirlerinin yurt içi ve yurt dışında çektiği fotoğrafları inceleyerek bilgi alan Vali Hüseyin Aksoy,  hepsinin birbirinden değerli ve güzel kareler olduğunu belirterek; “ Anadolu Ajansı hem yurt içinde, hem de yurt dışında önemli görevler yürüten ajanslarımızın başında gelmektedir. Dolayısıyla Anadolu Ajansımızın muhabirlerinin çekmiş olduğu fotoğraflarda gerçekten takdire değer. Farklı kategorilerde yapılmış olan çekimleri bizlerde burada izleyerek, bir değerlendirmede bulunduk. Gerçekten her alanda fotoğraf kareleri yakalanmış. Bu kareleri çeken bütün Anadolu Ajansı muhabirlerine teşekkür ediyor, onları tebrik ediyorum. Belirli olayların ve konuların ülke ve dünya gündemine taşınmasında da bu fotoğraf kareleri büyük önem taşıyor. Bu anlamda bu konuların dünya kamuoyunda tartışılmasına, onlar hakkında fikir yürütülmesine bu fotoğraf kareleri önemli katkı sunuyor. Bu anlamda Anadolu Ajansımızı ve bütün çalışanlarını tebrik ediyorum.” dedi.
 Vali Aksoy, Anadolu ajansı muhabirlerinin “Fotoğrafları seçmekte zorluk yaşadığınız oldu mu? ” sorusuna ise;  “Hepsi birbirinden güzel fotoğraf kareleri. Hangi kategoride ise o kategoride bir çok anlam ifade eden fotoğraflar var. O nedenle seçmek gerçekten zor. Onlar içerisinden bizde bazılarını seçmek ve oylamak durumunda kaldık. Hepsi belirli olayları ve konuları ifade eden güzel fotoğraf kareleri. “diyen Vali,  6  fotoğraf için oy kullandı.
Vali Hüseyin Aksoy, tercihini;  “haber” kategorisinde Elif Öztürk’ün “15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü” ve Wisam Hashlamoun’un “Direnişin sembolü 14 yaşındaki çocuk”, “yaşam” kategorisinde Zekeriya Karadavut’un “‘Kostak’ profesyonel yürüteçle yuvasına döndü” ve Fikret Delal’in “Rize’de teleferikle ulaşım”, “spor” kategorisinde Tahir Turan Eroğlu’nun “Avrupa Karate Şampiyonası” ve Abdullah Coşkun’un “Türkiye sevinci” başlıklı fotoğraflarından yana kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL