Vali Aksoy Başiskele Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi

Başiskele İlçesi Muhtarlar toplantısı Vali Hüseyin Aksoy’un Başkanlığında gerçekleştirildi.   Başiskele Belediye Meclis Toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Vali Yardımcısı Suat Yıldız, Başiskele Kaymakamı Atila Kantay, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu,..

Vali Aksoy Başiskele  Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi

Başiskele İlçesi Muhtarlar toplantısı Vali Hüseyin Aksoy’un Başkanlığında gerçekleştirildi.

 

Başiskele Belediye Meclis Toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Vali Yardımcısı Suat Yıldız, Başiskele Kaymakamı Atila Kantay, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, Başiskele Muhtarlar Dernek Başkanı İlhan Altıntaş, Kamu kuruluşlarının İl ve İlçe Müdürleri ve Başiskele İlçesi Muhtarları katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda Vali Hüseyin Aksoy’un yaptığı konuşmalarında; “Değerli katılımcılar, her ay düzenli olarak bir ilçede yapmış olduğumuz muhtarlarımızla toplantımızı bu ay Başiskele’de gerçekleştiriyoruz. Hepiniz hoş geldiniz. Konuşmalarıma başlamadan önce Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Suriye’de yürüttüğü Barış Pınar’ı harekatında başarılar diliyoruz. Asker ve sivil şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlık diliyoruz. Türkiye Cumhuriyeti kendi ülkesinin güvenliğini sağlama adına yürüttüğü bu çalışmada Türk halkı kurum ve kuruluşlarıyla beraber Türk ordusunun, Silahlı Kuvvetlerinin yanında yer almıştır ve almaya devam edecektir. 

31 Mart’ta yerel seçimler yapıldı ve yerel seçimlerde yeniden veya ilk defa seçilen muhtarlarımız var, Belediye Başkanımız da yeni seçildi. Yeni seçilen, yeniden seçilen bütün muhtarlarımızı tebrik ediyorum, görevlerinde başarılar diliyorum. Aynı şekilde yeni seçilen Belediye Başkanımızı da kutluyor, yeni görevinde başarılar diliyorum.diyen  Vali, toplantının yararlı geçmesi temennisinde bulundu.

Toplantının ardından Vali Hüseyin Aksoy, muhtarlarımızın sorun ve taleplerini dinleyerek, gereğinin yapılması ve takip edilmesi hususunda orada hazır bulunan kurum müdürlerine  talimat verdi.

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL