Vali Aksoy Dilovası’nda Karne Dağıttı

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Yarıyıl  Karne Dağıtım Töreni  Vali Aksoy’un Katılımı İle Gerçekleşti. 9 Eylül Pazartesi günü başlayan 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı yarıyıl karne dağıtım töreni, Vali Hüseyin Aksoy’un katılımıyla gerçekleşti. Çerkeşli..

Vali Aksoy Dilovası’nda Karne Dağıttı

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Yarıyıl  Karne Dağıtım Töreni  Vali Aksoy’un Katılımı İle Gerçekleşti.

9 Eylül Pazartesi günü başlayan 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı yarıyıl karne dağıtım töreni, Vali Hüseyin Aksoy’un katılımıyla gerçekleşti.

Çerkeşli Nuh Çimento İlkokul ve Ortaokulu’nda gerçekleşen törene; Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra,  Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayır, İl Müftüsü Sinan Cihan, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, öğretmenler ile öğrenciler ve veliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program; Çerkeşli Nuh Çimento İlköğretim Okulu öğrencilerinin Ege Yöresi Zeybek oyunu,  Keşfedilen Yetenekler Projesi kapsamında Hasan Ali Yücel Ortaokulundan Kerem Başoğlu adlı öğrencinin piyano dinletisi ve Şehit Mehmet Kocabay Ortaokulu öğrencileri ritim grubunun gösterisi ile devam etti.

Öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan  Vali, sınıfları tek tek dolaşıp öğrencilere karnelerini ve karne hediyelerini vererek, onlarla bir süre sohbet etti ve başarılarının devamı diledi.

Karne dağıtım töreninin ardından Vali Hüseyin Aksoy yapmış olduğu konuşmalarında; “ Değerli katılımcılar, başta İl Milli Eğitim ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerimiz olmak üzere öğretmenlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İlçelerimizde Kaymakam arkadaşlarımızın koordinatörlüğünde eğitim ve öğretimde önemli çalışmalar gerçekleştirildi. Eğitim çalışmalarımıza başta Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere ilçe belediyelerimiz de önemli katkılar sundu, onlara da ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Öğretmenlerimiz üstün gayreti ve çalışmalarıyla eğitim ve öğretimimizi sorunsuz olarak tamamladık. Öğretmenlerimizin her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Velilerimiz oldukça duyarlı, velilerimizin destekleri ve gayretleriyle eğitimdeki başarımızı daha üst noktalara taşıyoruz. Bu anlamda çocuklarla ilgilenen, eğitime destek veren bütün velilerimize de ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugün Kocaeli’de bin 409 okulumuz da 26 bin 466 öğretmen nezaretinde 398 bin 315 öğrenci karne alarak birinci yarıyılı tamamlamış olacak. Önümüzdeki yarıyıla da en iyi şekilde hazırlanmak için şuandan itibaren arkadaşlarımız çalışmaya devam edecek. Yeni eğitim-öğretim yılına hazırlık noktasında bugünden itibaren çalışma yapacak olan bütün arkadaşlarıma şimdiden başarılar diliyorum. Öğrencilerimize iyi tatiller diliyor, iyi dinlenmelerini ve ikinci döneme daha hazır bir şekilde gelmelerini bekliyoruz.” diyen  Vali, konuşmalarının ardından öğrencilerle günün anısına toplu fotoğraf çektirdi.

 

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL