Genel Güncel İzmit Körfez Manşetler Yaşam

Vali Aksoy Emniyet Birimlerini Ziyaret Etti

Vali Hüseyin Aksoy,  İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekât Şube Müdürlüğünü ve Deniz Limanı Şube Müdürlüğünü ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Özel Harekât Şube Müdürü Rıfat Dölcü ve Şube..

Vali Aksoy Emniyet Birimlerini Ziyaret Etti
Vali Hüseyin Aksoy,  İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekât Şube Müdürlüğünü ve Deniz Limanı Şube Müdürlüğünü ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Özel Harekât Şube Müdürü Rıfat Dölcü ve Şube Müdürleri tarafından karşılanan ve Özel Harekât mangasını selamlayan Vali Hüseyin Aksoy’a  Özel Harekât Şube Müdürü Rıfat Dölcü,  yapılan çalışmalar hakkında bilgi sunumunda bulundu.
Vali Hüseyin Aksoy, İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Şube Müdürlüğünü ziyaret ederek, yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu.
Ziyarette; Vali Aksoy’u Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can,Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Şube Müdürü Fuat Kubilay kapıda karşıladılar.Deniz Limanı Şube Müdürlüğünün yeni hizmet binasını ve iskelesini gezen Vali, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Vali Hüseyin Aksoy, vatandaşların huzur ve güven ortamında hayatlarını sürdürmelerini sağlamak için yapılan başarılı çalışmalardan dolayı emniyet mensuplarına teşekkür etti.
İl Emniyet Müdürü Necati Denizci ziyaretlerde Vali Aksoy’a eşlik etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL