Genel Güncel İzmit Manşetler Surmanset Yaşam

Vali Aksoy Kocaeli İtfaiyesini Ziyaret Etti

Vali Hüseyin Aksoy, yılbaşı gecesi görev yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nı ziyaret ederek, yeni yıllarını kutladı. İtfaiye Daire Başkanı Doğan Kara, Müdahale Şube Müdürü Kadir Köktürk, İzmit Grup..

Vali Aksoy Kocaeli İtfaiyesini Ziyaret Etti

Vali Hüseyin Aksoy, yılbaşı gecesi görev yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nı ziyaret ederek, yeni yıllarını kutladı.

İtfaiye Daire Başkanı Doğan Kara, Müdahale Şube Müdürü Kadir Köktürk, İzmit Grup Amiri Hüseyin Gürbüz tarafından karşılanan Vali Hüseyin Aksoy, görevleri başındaki itfaiye çalışanlarının yeni yıllarını kutlayıp, onlarla bir süre sohbet ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarette; 2019 yılının, ülkemiz, milletimiz, tüm insanlık için hayırlı bir yıl olmasını temennisinde bulunan Vali Aksoy; “Sürekli olarak görev yapan bazı kurumlarımızı ziyaret edip onlara başarı dileklerimi iletmek üzere sizleri ziyaret ediyorum. Sizler de bugün Kocaeli halkının huzuru için güvenliği için hizmet başındasınız ve olası bir talep halinde hemen müdahale etmek üzere burada hazır bekliyorsunuz, ailelerinizden uzak yılbaşı yaşayacaksınız. Bizlerde bir nebze bu yalnızlığınızı paylaşmak adına buraya geldik. Sizlerin yeni yılını kutluyoruz. Umuyoruz ki herhangi bir olayla karşılaşmayız. Biliyoruz ki karşılaştığımızda da müdahale edebilecek güçlü ekiplerimiz var ve onlar her an göreve hazır bir vaziyette. Bu anlamda sizlere ve sizler gibi bu tür görev yürüten arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Yeni yılınızı en içten dileklerimle kutluyorum. Ailelerinizle birlikte mutlu, huzurlu nice yıllar diliyorum ” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL