Vali Aksoy Kocaelispor- Bağcılar Maçında

Vali Hüseyin Aksoy, Türkiye 3. Ligi 3. Grup 9. Hafta Karşılaşmasında Kocaelispor- Bağcılar SK Arasında Gerçekleşen Futbol Karşılaşmasını İzledi. Kocaelispor stadında oynanan karşılaşmayı Vali Hüseyin Aksoy; 19. ve 20. Dönem Kocaeli Milletvekili ..

Vali Aksoy Kocaelispor- Bağcılar Maçında
Vali Hüseyin Aksoy, Türkiye 3. Ligi 3. Grup 9. Hafta Karşılaşmasında Kocaelispor- Bağcılar SK Arasında Gerçekleşen Futbol Karşılaşmasını İzledi.
Kocaelispor stadında oynanan karşılaşmayı Vali Hüseyin Aksoy; 19. ve 20. Dönem Kocaeli Milletvekili  İsmail Kalkandelen, Vali Yardımcısı Dursun Balaban, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintımar ve Kocaelispor Kulübü Başkanı Bahri Yavuz ile birlikte izledi.
Vali Hüseyin Aksoy, Kocaelispor taraftarları tarafından sevgi tezahüratlarıyla karşılandı. İlk yarısı Kocaelispor’un 1-0 üstünlüğüyle biten ilk yarı karşılamasının ardından Vali, Eski Kocaelisporlu Futbolcu ve Spor Yazarı Hayrettin Kara’nın anısına Stattaki yerine karanfiller koyarak, orada bulunan ailesi ve  spor muhabirleriyle bir süre sohbet etti.
1-0 galibiyetle sonuçlanan Kocaelispor – Bağcılar SK maçının ardından yaptığı açıklamalarında; “İlk defa fırsat buldum ve Kocaelisporumuzun maçını izledim. Gayet güzel ve heyecanlı bir maç oldu. Kocaelispor’u kutluyorum çok güzel bir mücadele ortaya koydular. Amacımız, hedefimiz Kocaelisporumuzu 1. Lige taşıyabilmek. Bu anlamda Kocaelispor’a katkı sunan tüm kişi ve kuruluşlara teşekkür ediyorum. Valilikçe başlatmış olduğumuz kampanyaya daha fazla katılım olmasını, destek olmasını arzu ediyoruz. Bu vesileyle bu noktada katkı sunacaklara da şimdiden teşekkür ediyoruz. 33 bin kişilik dev bir stadyum, özellikle Türkiye’nin UEFA kriterlerine göre yapılmış güzel statlarımızdan birisi. Burada daha üst liglerde oynayarak süper lige doğru yol almak gereken bir stadyuma sahibiz. Kocaelispor taraftarı İyi günde kötü günde  takımına sahip çıkan bir taraftar. Önemli olanda bu zaten. İyi günde herkes olur ama kötü giden zamanlarda da takımın yanında yer almak önemlidir. Amatör oynadığı dönemler de dahil olmak üzere taraftarımız her zaman takımına sahip çıkmıştır. Kocaelispor taraftarını kutluyorum, tebrik ediyorum. İnşallah bu desteklerle kulüp daha üst liglere taşınmış olacaktır. ” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL