Vali Aksoy Polis  Kontrol Noktasında

Türk Polis Teşkilatımızın Kuruluşunun 175. Yıldönümü Münasebetiyle Vali Aksoy Polis  Kontrol Noktasını Ziyaret Etti. Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 175. Yıldönümü münasebetiyle Vali Hüseyin Aksoy, Kartepe sınırları içerisinde bulunan Polis  Kontrol..

Vali Aksoy Polis  Kontrol Noktasında

Türk Polis Teşkilatımızın Kuruluşunun 175. Yıldönümü Münasebetiyle Vali Aksoy Polis  Kontrol Noktasını Ziyaret Etti.

Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 175. Yıldönümü münasebetiyle Vali Hüseyin Aksoy, Kartepe sınırları içerisinde bulunan Polis  Kontrol Noktasını ziyaret ederek, emniyet mensuplarını tebrik etti.

Ziyarette; Vali Hüseyin Aksoy’a Kartepe Kaymakamı Altuğ Çağlar, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Alb. Osman Aslan, Kartepe Belediye Başkanı Av. Muhammet Mustafa Kocaman, İl Emniyet Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri eşlik etti.

Kartepe sınırları içerisinde bulunan Polis Kontrol Noktasında görev yapan emniyet personelleri ile bir süre sohbet eden Vali Hüseyin Aksoy ziyarette yaptığı konuşmalarında; “Bugün polis teşkilatımızın kuruluşunun 175. Yılı. Bu vesileyle sizlerin şahsında bütün polis teşkilatımızın bu anlamlı gününü kutluyoruz. Sağlıklı, huzurlu nice yılları yaşamanız dileğiyle hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Ülkenin her noktasında hangi görev verilirse verilsin bunu büyük bir başarıyla polis teşkilatımız yerine getiriyor. Bugün olduğu gibi bundan sonrada aynı kararlılıkla çalışmalarınızı yürüteceğinize olan inancımız tamdır. Bu vesileyle şehit olan bütün polislerimize ve diğer şehitlerimize de Allah’dan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Sizleri bu özel günde tekrar tebrik ediyorum. Ailenizle sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yaşantı temenni ediyorum” diyen  Vali tüm Türk Polis Teşkilatının 175. Kuruluş yıldönümlerini tebrik etti.

Konuşmalarının ardından Vali Hüseyin Aksoy ve protokol üyeleri, Kartepe sınırları içerisinde bulunan Polis Kontrol Noktasında görev yapan emniyet mensupları ile günün anısına toplu fotoğraf çektirdiler.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL