Vali Aksoy,Körfez Yukarı Hereke İlkokulunda

2018-2019 Eğitim Öğretim yılı yarıyıl karne dağıtım töreni, Vali Hüseyin Aksoy’un katılımı ile Körfez Yukarı Hereke İlkokulunda gerçekleştirildi. Körfez Yukarı Hereke İlkokulunda gerçekleştirilen karne dağıtım törenine; Körfez Kaymakamı Dr. Hasan..

Vali Aksoy,Körfez Yukarı Hereke İlkokulunda
2018-2019 Eğitim Öğretim yılı yarıyıl karne dağıtım töreni, Vali Hüseyin Aksoy’un katılımı ile Körfez Yukarı Hereke İlkokulunda gerçekleştirildi.
Körfez Yukarı Hereke İlkokulunda gerçekleştirilen karne dağıtım törenine; Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, İl Jandarma Komutanı Alb. Osman Aslan, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, okul müdürü, öğretmenler veliler ve  öğrenciler  katıldı.
Okul önünde öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan Vali Hüseyin Aksoy, ilk olarak minik öğrencilerin bulunduğu ana sınıfını gezdi.
Hereke İlkokulunda sınıfları de tek tek gezerek öğrencilerle  ilgilenen Vali yaptığı konuşmalarında; “Bugün eğitim öğretim yılının 1. dönemini kapatıyoruz. Kocaeli genelinde örgün eğitimde 394 bin 855 öğrenci bugün karne alacak. Bütün öğrencilerimize yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyor, iyi tatiller diliyorum. Özellikle öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Eğitim öğretim yılı boyunca eğitimin daha üst noktalara taşınması için büyük gayret içerisinde çalıştılar. Öğrencilerimizin aldıkları karnelerde beklentilerden daha farklı notlar ortaya çıkmış olabilir. Velilerimiz bunun nedenlerini sorgulayarak, okul yönetimi ve öğretmenlerimizle işbirliği içerisinde bunları düzeltme yoluna gitmelidirler. Öğrencilerimizin notları olumsuz olabilir. Velilerimizin bunu bir sorun olarak görmemeleri gerekiyor. Öğrencilerimizin 2. döneme daha iyi hazırlanmaları için bu tatil dönemi için iyi bir  fırsat. Bu tatilde öğrencilerimizden kitap okumalarını özellikle tavsiye ediyorum.” diyen Vali  öğrencilere karnelerini vererek, başarılarının devamını diledi.
Vali Hüseyin Aksoy Körfez Yukarı Hereke İlkokulundaki karne dağıtım töreninin ardından,    Hereke Anadolu İmam Hatip Lisesine geçerek, öğrencilere karnelerini verdi. Öğrencilerle bir süre  sohbet eden Vali onlara yarıyıl tatillerinin güzel geçmesi temennisinde bulundu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL