Vali Aksoy’un katılımıyla ‘Kaz Gecesi’

Kars-Ardahan–Iğdır Vakfı Kocaeli Şubesi tarafından düzenlenen Kaz Gecesi etkinliği Vali Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla gerçekleştirildi. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilenprograma; Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman ve Fatma Hürriyet Kaplan, İstanbul Milletvekili Gürsel..

Vali Aksoy’un katılımıyla ‘Kaz Gecesi’
Kars-Ardahan–Iğdır Vakfı Kocaeli Şubesi tarafından düzenlenen Kaz Gecesi etkinliği Vali Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla gerçekleştirildi.
Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilenprograma; Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman ve Fatma Hürriyet Kaplan, İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran,  Oda Başkanları, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak’ın konuşmalarının ardından konuşan Vali Hüseyin Aksoy; “Kars- Ardahan ve Iğdır Vakfının  Kocaeli’nde düzenlediği bu gece; yöre insanının bu bölgede yaşayan insanlarla bir araya geldiği, geleneksel değerlerin yaşandığı  ve sonraki kuşaklara aktarıldığı önemli organizasyonlardır. Kocaeli, Türkiye’nin farklı bölgelerinden birçok insanını içinde barındıran ve Türk sanayisinin kalbi olma noktasında mesafeler almasına katkı sağlayan insanlarla doludur. Bugün Kocaeli İstanbul’dan sonra Türkiye’de en fazla vergi veren ikinci şehirdir. Bu anlamda Kocaeli’nde yaşayan ve burada çalışan insanlara teşekkür ediyorum. Özellikle bu dönemde Türkiye’yi tehdit eden terör unsurlarına karşı yürütülen bu önemli mücadele döneminde, bu milli birlik ve dayanışmaya daha fazla ihtiyacımız var. Bu anlamda bu gece milli birlik ve dayanışmamıza katkı sağlayan organizasyon olarak duruyor. Odamıza, bu geceye katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Bu gece vesilesiyle bütün şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyorum.” diyerek katılımcılara teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL