Vali Yavuz, Basın Müdürlüğü Personeliyle Bir Araya Geldi

  Vali Seddar Yavuz,16 Ocak Basın Onur Günü münasebetiyle Valilik İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Personeliyle bir araya geldi. İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdür V. Hikmet Özsoy, Vali..

Vali Yavuz, Basın Müdürlüğü Personeliyle Bir Araya Geldi

 

Vali Seddar Yavuz,16 Ocak Basın Onur Günü münasebetiyle Valilik İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Personeliyle bir araya geldi.

İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdür V. Hikmet Özsoy, Vali Seddar Yavuz’a Müdürlüğümüzde görev alan personelleri tanıtarak,  kurumun iş ve işlemleri hakkında bilgi verdi.

Valilik İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeli nezdinde bu görevi yerine getirmek için özveri ile çalışan, yerelden ulusala tüm basın çalışanlarının 16 Ocak Basın Onur gününü kutlayan Vali Yavuz, basın mensupları ülke yönetimi ile millet arasında önemli bir köprü vazifesi görmektedir dedi.

Konuşmalarının devamında Vali Yavuz :” Haber alma, yayma ve ifade özgürlüklerinin en etkili aracı olan basın; kamu adına hareket edip, doğru ve gerçek haberlerle kamuoyunu aydınlatarak, şeffaf ve hesap verilebilir bir yöntem anlayışının oluşumuna ve demokrasinin yerleşip, güçlenmesine önemli bir katkıda bulunmaktadır. Bu vesileyle, İlimizde de bu onurlu görevi üstlenen ve başarı ile yerine getiren basın camiamıza teşekkür ediyorum.” diyerek, basın personeline görevlerinde başarılar diledi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL