Genel Güncel Körfez Manşetler Valilik

Vali Yavuz Cumartesi Gününü Körfez İlçeye Ayırdı

Sosyal devlet olmanın, devletin varlığını hissettirmenin bir borç olduğunu belirten ve bu doğrultuda görevlerini ifa eden Vali Seddar Yavuz, bugün de Körfez İlçesindeki ailelerin kapılarını araladı.  İlk Ziyaret Onur Abidelerimize..

Vali Yavuz Cumartesi Gününü Körfez İlçeye Ayırdı

Sosyal devlet olmanın, devletin varlığını hissettirmenin bir borç olduğunu belirten ve bu doğrultuda görevlerini ifa eden Vali Seddar Yavuz, bugün de Körfez İlçesindeki ailelerin kapılarını araladı. 

İlk Ziyaret Onur Abidelerimize

Körfez ilçemizde gerçekleştirilen ziyarette ilk olarak onur abidelerimiz, Gazilerimiz; Yasin Gök ve Abdullah Al’ın hanesine misafir olan  bir ihtiyaç ve taleplerinin olup olmadığını soran, Vali Yavuz; “Vatan, bayrak ve millet sevgisi uğruna bir an bile düşünmeden şehadete yürüyen yiğitlerimiz ve onların kıymetli aileleri ile kahraman gazilerimize minnet ve şükran duygularımızı sunmak, devletimizin hizmetini ulaştırmak bizim en önemli vazifemizdir.”  dedi. Vali Yavuz’un ziyaretleri ile mutlu olan gazilerimiz ve aileleri: “Evimize kadar gelerek ziyarette bulundunuz. Böylesine güzel bir buluşma için çok teşekkür ediyoruz.” diyerek, her zaman yanlarında olup kendilerini yalnız bırakmadıkları için Vali Yavuz’a memnuniyetlerini belirttiler.

Aileler Sıkıntılarını Paylaştı

Sıkıntı ve darda kalan bir aile kalmaması için yoğun çalışma içerisinde bulunan Vali Seddar Yavuz, Körfez ilçesinde;  2 Gazi,  5 engelli, 2 yaşlı ve 5 ihtiyaç sahibi olmak üzere 14 aileyi evlerinde ziyaret ederek, hal ve hatırlarını sordu.  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardımları ile geçimini sağlayan ailelerin yaşadıkları sıkıntı ve sorunları dinleyen Vali Seddar Yavuz, yapılması gerekenler noktasında gerekli talimatları verdi.  Ziyaretleri esnasında karşılaştığı vatandaşları selamlayan, muhabbette bulunan Vali Yavuz, kendilerini sevinçle karşılayan çocuklar ile bir süre sohbet ederek onlara çeşitli hediyeler verdi, iyi tatiller temennisinde bulundu.

2 bin 62 Aileyle Gönül Köprüsü Kuruldu

Vali Seddar Yavuz’un daha önce görev yaptığı yerlerde başarı ile uyguladığı projelerinden biri olan  “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında  toplumun dezavantajlı gruplarına yönelik olarak başlatılan; Şehit aileleri, gaziler, engelliler, yaşlılar, yetim ve öksüzler ile ekonomik yoksunluk içinde bulunan vatandaşlarımızın gönüllerini almak, devletimizin şefkatli yüzünü ve sıcak elini hissettirmek, insanlarımızın gönlüne girmek, toplumsal duyarlılık oluşturmak, ihtiyaç sahiplerinin taleplerinin kısa sürede çözülerek toplumun refah seviyesini arttırmak, devlet ve halk arasındaki bağı güçlendirmek, sorunları yerinde incelemek ve kalıcı çözümler üretmek, maddi ve manevi sıkıntılarını gidermek, toplumsal değerlerin varlığını hissettirmek amacıyla, bugün Vali Yavuz’un Körfez ilçemizdeki 14 aileye daha yaptığı ziyaretlerle beraber Yavuz Çifti ilimizde 2 bin 62 aileyi evlerinde ziyaret ederek gönüllere girdiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL