Vali Yavuz Denetimlerini Sürdürüyor

Vali Seddar Yavuz, Ziyaret, İnceleme ve Denetimlerini Sürdürüyor   Fırsat bulduğu her anı değerlendirerek bir taraftan ilimizin değişik noktalarında ziyaret ve incelemelerde bulunan Vali Seddar Yavuz,  bir taraftan da COVİD-19..

Vali Yavuz Denetimlerini Sürdürüyor

Vali Seddar Yavuz, Ziyaret, İnceleme ve Denetimlerini Sürdürüyor

 

Fırsat bulduğu her anı değerlendirerek bir taraftan ilimizin değişik noktalarında ziyaret ve incelemelerde bulunan Vali Seddar Yavuz,  bir taraftan da COVİD-19 denetimlerini gerçekleştirmeye devam etti.

Restorasyon çalışmaları devam eden tarihi Urgancı Ahmet Çelebi Camiini (Çınarlı Camii) ziyaret eden Vali Yavuz, restorasyon alanında incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Çukurbağ Mahallesindeki esnafları da ziyaret eden Vali Seddar Yavuz, esnaflarla tek tek sohbet ederek, hal hatırlarını sordu ve içinde bulunduğumuz kontrollü sosyal yaşam döneminde Maske, Mesafe ve Hijyen kurallarına uyulması konusunda uyarılarda bulunarak, hayırlı bol, bereketli kazançlar temennisinde bulundu.

İlimiz turizmine önemli katkılar sağlayacak tarihi, mitolojik ve Nicomedia’nın güncel hayatına dair betimleme ve rölyeflere sahip olan anıtların bulunduğu Çukurbağ Mahallesindeki Kazı alanını da ziyaret eden Sayın Valimiz,  yetkililerden bilgi aldı.

İzmit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine geçerek incelemelerine devam eden Vali Seddar Yavuz, okulda yer alan laboratuvarlar, atölyeler ve sınıfları gezdi. Okul yönetiminden çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Seddar Yavuz, sanayi kuruluşu gibi çalışarak katkı sağlayan okulun, öğretmenleri ve öğrencilerini tebrik etti.

Yahya Kaptan İlkokulunu ziyaret ederek, Covid-19 salgını ile ilgili alınan tedbirleri yerinde inceleyen Valimiz Seddar Yavuz, okulda eğitim gören öğrencilerle tek tek ilgilenerek, bir süre öğrenci ve öğretmenlerle sohbet etti.

Rehberlik, danışmanlık ve eğitim hizmetleri veren çocuklarımızın geleceğine önemli katkılar sağlayan Rehberlik Araştırma Merkezinin eski yerinde özellikle ulaşım konusunda sorun yaşanması nedeniyle Yahyakaptan’da yapımına başlanan ve inşaat çalışmaları tamamlanmak üzere olan RAM’ın yeni binasında incelemelerde bulunan Valimiz Seddar Yavuz, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Vali Seddar Yavuz’un bir sonraki ziyareti ise güçlendirme çalışmaları tamamlanan İzmit  24 Kasım Anadolu Lisesi oldu. İzmit 24 Kasım Anadolu Lisesindeki çalışmaları yerinde gören Vali Yavuz, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İncelemelerinin ardından Yahyakaptan’da bulunan Arastapark AVM’ye geçerek esnafları ziyaret eden Vali Yavuz, esnafların hal hatırlarını sordu ve Maske, Mesafe ile Hijyen kuralları konusunda uyarılarda bulunarak, kurallara uyan esnaf ve vatandaşlara teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL