Vali Yavuz incelemelerde bulundu

Vali Yavuz, Kültürel Miraslarımızı Ziyaret Ederek Bilgiler Aldı Vali Seddar Yavuz, Gölcük ilçemizde ecdadımızdan bizlere miras kalan tarihi ve kültürel varlıklarımızı ziyaret ederek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Vali Yavuz..

Vali Yavuz incelemelerde bulundu

Vali Yavuz, Kültürel Miraslarımızı Ziyaret Ederek Bilgiler Aldı

Vali Seddar Yavuz, Gölcük ilçemizde ecdadımızdan bizlere miras kalan tarihi ve kültürel varlıklarımızı ziyaret ederek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Vali Yavuz ilk olarak Valiliğimizin destekleriyle Gölcük Belediye Başkanlığı tarafından kısa zamanda restore edilerek hizmete hazır hale getirilen Osmanlı Dönemine ait tarihî hamamda incelemelerde bulundu.. Hamamı gezen ve bilgiler alan Vali Yavuz, değerlerimizin gelecek kuşaklara aktarılmasının çok önemli olduğunu belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Vali Yavuz daha sonra Osmanlı Dönemi’ne ait tek türbesi olan Sultan Baba Türbesine ait Mescidin restorasyon çalışmalarını inceledi. Gelinen son durum hakkında bilgiler alan Vali Yavuz, Valilik olarak gerekli olan desteği vereceklerini belirtti.

Gölcük ilçemizde çok önemli tarihi ve kültürel mimari özelliklere sahip eserlerimiz olduğunu belirten Vali Yavuz, kültürel miraslarımızın gün yüzüne çıkarılmasında emeği geçen Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer’i tebrik ederek katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

Ziyaretlerinin ardından Değirmendere Yukarı Mahallede vatandaşlarla bir araya gelen Vali Seddar Yavuz onlarla sohbet ederek, hal ve hatırlarını sordu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL