Vali Yavuz Makamı Berra Sarıkan’a Bıraktı

Sevgili Çocuklar, Aziz Milletimizin İstikbali Sizlere Emanet 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, İzmit Şehit Selçuk Gökdağ İlkokulu Müdürü Mete Domaç, öğretmen..

Vali Yavuz Makamı Berra Sarıkan’a Bıraktı

Sevgili Çocuklar, Aziz Milletimizin İstikbali Sizlere Emanet

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, İzmit Şehit Selçuk Gökdağ İlkokulu Müdürü Mete Domaç, öğretmen Yavuz Selimoğlu ile 4. sınıf öğrencisi Berra Sarıkan, Vali Seddar Yavuz’u makamında ziyaret ederek, çiçek takdiminde bulundular.

Vali Seddar Yavuz ziyarette yapmış olduğu konuşmalarında; “Büyük bir mücadeleden sonra 23 Nisan 1920 tarihinde açılan Türkiye Büyük Millet Meclisi, Millî Mücadeleyi yürütmüş ve bu irade ile Türkiye Cumhuriyeti Devleti kurulmuştur. Meclisin açıldığı bugün aynı zamanda çocuklara hediye edilen bir bayramdır. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız seviyor, onların en iyi şekilde yetişmesi için gayret ediyor ve sonunda da milletimizin istikbalini onlara emanet edebileceğimizi biliyoruz. Aziz Milletimizi yüceltecek, Türk Milletini ve Devletini daha güçlü hale getirecek, hür, bağımsız, onurlu şekilde yaşamasını devam ettirecek irade ve çalışkanlık neslimizde mevcut.

Allah Bu Aziz Milleti Bir Daha Zorda, Darda Bırakmasın

Bütün dileğimiz, temennimiz ve hedefimiz; gücümüzü, kudretimizi muhafaza edip, bu güç, kudretimizi insanlık için kullanmak, kan ve göz yaşı durdurmak, göz yaşı silmek, mazlum ve mağdurların da sığınağı olmaya devam etmektir. Allah bu milleti bir daha zorda darda bırakmasın diye dua ve niyaz ediyoruz. Bu vesileyle Kurtuluş Savaşımızın eşsiz komutanı, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, onun silah arkadaşlarını, Aziz Şehitlerimizi ve Kahraman Gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla yad ediyoruz. Mekanları Cennet, ruhları şad olsun. Bize de nesillerimize de Aziz Milletimize hizmet etmek, onun emrinde olmak nasip olsun.” diyen Vali Yavuz, tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Vali Seddar Yavuz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle temsili olarak Vali olan İzmit Şehit Selçuk Gökdağ İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Berra Sarıkan’a çeşitli hediyeler vererek, onlarla günün anısına fotoğraf çekildi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL