Vali Yavuz Ziyaretlerine Devam Ediyor

Vali Seddar Yavuz Ziyaretlerine Devam Ediyor Göreve geldiği ilk günden buyana her fırsatta ilimizdeki kurum ve kuruluşlara ziyaretler gerçekleştiren Vali Seddar Yavuz, bugün de yoğun programlarına rağmen ziyaretlerine devam etti…

Vali Yavuz Ziyaretlerine Devam Ediyor

Vali Seddar Yavuz Ziyaretlerine Devam Ediyor

Göreve geldiği ilk günden buyana her fırsatta ilimizdeki kurum ve kuruluşlara ziyaretler gerçekleştiren Vali Seddar Yavuz, bugün de yoğun programlarına rağmen ziyaretlerine devam etti.

Bu kapsamda ilk ziyaretlerini İzmit Tarım Kredi Kooperatifine gerçekleştiren Vali Seddar Yavuz, İzmit Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Celal Çobanoğlu, Müdür Yardımcısı Mesut Akbaba ve Ziraat Mühendisi Erhan Pehlivan tarafından karşılanarak, İzmit Tarım Kredi Kooperatifini gezdi ve Müdür Celal Çobanoğlu’ndan çalışmaları hakkında bilgi aldı.

İzmit ilçemizdeki 41 köye hizmet veren İzmit Tarım Kredi Kooperatifi’nde yürütülen faaliyetler, gübre, yem, tohum, zirai alet ve makinaları hakkında bilgi veren Müdür Çobanoğlu, Vali Seddar Yavuz’un ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti belirtti.

Vali Yavuz, Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifini Ziyaret Etti

Bir sonraki ziyaretlerini Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifine gerçekleştiren Vali Seddar Yavuz, çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Faruk Demir, Başkan Yardımcısı İbrahim Ateş ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan Vali Yavuz, toplantı salonuna geçerek kooperatif yönetimi ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantının ardından Kooperatif üyelerine çalışmalarında başarılar dileyen Vali Yavuz’a, Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Faruk Demir nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

  1. Vali Yavuz Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kocaeli Şube Başkanlığını Ziyaret Etti

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kocaeli Şube Başkanlığını ziyaret eden Vali Seddar Yavuz, dernek çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kocaeli Şube Başkanı Nurettin Recep Sağlık, Başkan Yardımcısı Ali Paşa Ay ve gazilerimiz tarafından karşılanan Vali Seddar Yavuz, medar-ı iftiharımız Kahraman Gazilerimiz ile bir süre sohbet etti.

Ziyaretin ardından Gaziler Kültür Evini ziyaret eden Vali Seddar Yavuz, tüm gazilerimize sağlıklı ve huzurlu bir ömür temennisinde bulundu.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL