Vali Yavuz’u Ziyaret Ettiler

Kabotaj Bayramı Münasebetiyle Vali Yavuz’a Ziyaret 1 Temmuz Kabotaj Bayramı münasebetiyle Kocaeli Bölge Liman Başkanı Erol Ekmekçi ve Deniz Ticaret Odası Başkanı Vedat Doğusel, Vali Seddar Yavuz ‘u makamında ziyaret..

Vali Yavuz’u Ziyaret Ettiler

Kabotaj Bayramı Münasebetiyle Vali Yavuz’a Ziyaret

1 Temmuz Kabotaj Bayramı münasebetiyle Kocaeli Bölge Liman Başkanı Erol Ekmekçi ve Deniz Ticaret Odası Başkanı Vedat Doğusel, Vali Seddar Yavuz ‘u makamında ziyaret ettiler.

Valilik Makamında gerçekleştirilen ziyarette; Kocaeli Bölge Liman Başkanı Erol Ekmekçi ve Deniz Ticaret Odası Başkanı Vedat Doğusel, 1 Temmuz Kabotaj Bayramı münasebetiyle düzenlenen faaliyetler ve çalışmaları hakkında Vali Seddar Yavuz’a bilgi sunumunda bulunarak, kabullerinden dolayı teşekkür ettiler.

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek sözlerine başlayan Vali Yavuz: “1 Temmuz 1926’da yürürlüğe giren Kabotaj Kanunu Türk Denizciliğinin bağımsızlığı ve geleceği açısından büyük önem taşımaktadır. Deniz ve denizci kenti olan Kocaeli’mizin, ülke için katma değer yaratmada çok önemli bir işlevi bulunmaktadır. Deniz ulaşımındaki imkânlardan dolayı yatırımcılara ilimizde yatırım yapmak avantajlı gelmektedir. Bu avantajlı konumu ile birlikte denizcilik sektörünün güçlenen altyapısı, modern limanları, tersaneleri ve büyüyen deniz ticareti filosuyla her geçen gün ülke ekonomisine katkısı artmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle hayatını denizlerde kaybeden deniz şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyor, Türk denizciliğinin gelişmesinde emeği geçenlere ve tüm denizcilerimize şükranlarımı sunuyor, Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.” dedi.

Ziyaret, Vali Seddar Yavuz’un konuklarıyla günün anısına toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL