Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Vali'den Suriyeli Aileye Ziyaret | Kocaelide Bugün

Vali’den Suriyeli Aileye Ziyaret

Vali Aksoy Uluslararası Göçmenler Günü Münasebetiyle  Suriyeli Bir Aileyi Ziyaret Etti. Birleşmiş Milletler tarafından kabul edilen  18 Kasım Uluslararası Göçmen Günü nedeniyle Vali Hüseyin Aksoy,  Kartepe ilçesinde ikamet eden Suriyeli..

Vali’den Suriyeli Aileye Ziyaret

Vali Aksoy Uluslararası Göçmenler Günü Münasebetiyle  Suriyeli Bir Aileyi Ziyaret Etti.

Birleşmiş Milletler tarafından kabul edilen  18 Kasım Uluslararası Göçmen Günü nedeniyle Vali Hüseyin Aksoy,  Kartepe ilçesinde ikamet eden Suriyeli bir aileyi ziyaret etti.

Ziyarette; Vali Hüseyin Aksoy’a Kartepe Kaymakamı Altuğ Çağlar, Kartepe Belediye Başkanı  Muhammet Mustafa Kocaman,  İl Göç İdaresi Müdür Vekili Mehmet Erkoç eşlik etti.

Suriyeli aile tarafından  karşılanan Vali Aksoy ve beraberindeki protokol bir süre aile ile sohbet ettiler.

Türkiye Cumhuriyeti’nin, mazlum insanlara her zaman için kucak açan bir ülke olduğunu belirten Vali Hüseyin Aksoy; “Uluslararası Göçmenler Günü dolayısıyla göçmen bir ailenin yanında olmak ve onlara yaşadıkları acıların farkında olduğumuzu hissettirmek için ziyarette bulunduk. Sizler, bizlerin misafirisiniz. Göç İdaresi Müdürlüğümüz de her türlü sıkıntınızda yanınızda olmaya ve sorunlarınıza çözüm bulmaya çalışıyor” dedi.

Suriyeli aile ise, topraklarını terk etmek zorunda kaldıklarında kendilerine kucak açan Türkiye’ye ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL