Güncel Manşetler

Vanlılardan Başkan Çelik’e Ziyaret

Kocaeli Vanlılar Derneği Geçtiğimiz Aylarda Kocaeli Saadet Partisi İl Başkanlığına Atanan Nurettin Yıldız’a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundular. Kocaeli’de bütün siyasi partilerle diyalog halinde olan Vanlılar derneği başkanı Murat Gögerçin Saadet..

Vanlılardan Başkan Çelik’e Ziyaret
Kocaeli Vanlılar Derneği Geçtiğimiz Aylarda Kocaeli Saadet Partisi İl Başkanlığına Atanan Nurettin Yıldız’a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundular.
Kocaeli’de bütün siyasi partilerle diyalog halinde olan Vanlılar derneği başkanı Murat Gögerçin Saadet Partisi il başkanı Nurettin Çelik’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dedi.  Yapılan ziyarette konuşma yapan başkan Gögerçin;
”Öncelikle il başkanımız Nurettin Çelik’e yeni başkanlık sürecinde ve yeni il binalarında hayırlı olsun diyorum. Ayrıca Merhum herkesin gönlünde taht kurmuş Necmmetin Erbakan hocamızıda buradan bir kez daha rahmetle ve saygıyla anıyorum.
Bizler bu kentte yaşayan Vanlılar olarak şehrimizde devletimize, milletimize ve bayrağımıza bağlı olan olan bütün stk’larla, bütün siyasi partilerle diyalog halinde olacağız. Bu nedenle de Türkiye’mizin geçmişinden bugüne kadar siyasette önemli bir yer edinmiş olan Saadet Partisini ziyaret ettik.
Ziyaretimizin amacı derneğimizin çalışmalarını anlatmak ve hem ülkemiz hemde yaşadığımız bu kentle ilgili ortak sorunlarımıza çözüm noktasında fikir alışverişinde bulunmaktır” dedi. Kocaeli Saadet Partisi il başkanı Nurettin Çelik Vanlılar derneğinin yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek dernek başkanı Murat Gögerçin ve yönetimine teşekkür etti.
Ziyaret samimi sohbet ortamından sonra sona erdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL