“Vatandaş Okul Masrafına Yetişemiyor”

Aras Sordu: Bu Adaletsizlik İncil’ de mi Yazıyor. Yeniden refah partisi Kocaeli il başkanı Mehmet Aras okulların açılmasına bir hafta kala yine halkın sesi oldu. Yeniden refah partisi Kocaeli il..

“Vatandaş Okul Masrafına Yetişemiyor”

Aras Sordu: Bu Adaletsizlik İncil’ de mi Yazıyor.

Yeniden refah partisi Kocaeli il başkanı Mehmet Aras okulların açılmasına bir hafta kala yine halkın sesi oldu. Yeniden refah partisi Kocaeli il başkanlığında yaptığı basın toplantısı ile iktidara çok zor sorular soran Aras, yine gündemi belirledi.

Aras basın açıklamasında “yeni eğitim öğretim yılının 19 milyon öğrenci ve 1,2 milyon öğretmene hayırlı olmasını diliyorum” diyerek başladı. Ardından iktidara verdi veriştirdi.

Vatandaş Okul Masrafına Yetişemiyor, İktidar Zam Yapıyor.

İşte o açıklamalar;

“ilk okula gidecek bir öğrencinin masrafı üniforması, ayakkabısı, yağmurluğu, defteri, silgisi derken 2,000 lirayı buluyor. İki çocuk okutan bir ailenin masrafı 4,000 lirayı buluyor. Vatandaş çocuğunu okutmak için para bulamıyor. Hükümet ailelere destek yapacağı yerde, doğalgaza %20, elektriğe %50 zam yapıyor. Vatandaşımız bu kararlar karşısında şoka girmiş durumdadır.

Nitelikli eğitimi konuşmak bir kenarda dursun, temel insani gereksinimleri karşılamak noktasında bile milletimiz aciz durumdadır. Üniversite öğrencilerimiz yeme içme barınma problemleri devam ediyor.

Vatandaş bu haldeyken Kocaeli belediyeleri vatandaşın parasını har vuruyor harman savuruyor. Belediyeler halen konser yapıyor. Parayı sokağa atıyor. Ödediğimiz vergiler Yıldız Tilbe konserine, kur korumalı faize gidiyor. Biz kitaba baktık, kitapta bunun yerini bulamadık. Ak partiye oy veren, hacılar, hocalar, din adamları, imam hatipli kardeşlerim bir baksınlar bu adalet hangi kitapta yazıyor. Bu adaletsizliğin yerini hangi kitapta buldular acaba, İncil’ de mi yazıyor yoksa.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL