Vatandaşı dinlemeye devam

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Halk Gününde  Vatandaşlarımızın  İstek Ve Taleplerini Dinlemeye Devam Ediyor. Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, vatandaşların istek ve taleplerinin devletin ilgili mercilerine doğrudan iletilmesi, sorunların çözüme kavuşturulması amacıyla..

Vatandaşı dinlemeye devam

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Halk Gününde  Vatandaşlarımızın  İstek Ve Taleplerini Dinlemeye Devam Ediyor.

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, vatandaşların istek ve taleplerinin devletin ilgili mercilerine doğrudan iletilmesi, sorunların çözüme kavuşturulması amacıyla 30 Ekim 2017 tarihinden itibaren başlattığı ve her hafta düzenli olarak pazartesi günleri   gerçekleştirdiği  Halk Gününde vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşların huzurunu, güvenliğini, refah seviyesini, yaşam standartlarını iyileştirilmesini önemsediklerini belirten Vali Aksoy,  “vatandaş memnuniyeti yaratmak, vatandaşların sorunlarına çözüm üretmek için bir araya geldiklerini ifade ederek,  devletin her zaman vatandaşın yanında olduğunu,   kapısının her zaman vatandaşa açık olduğunu” belirtti.  30 Ekim 2017 tarihinden  bu güne kadar müracaat eden  tüm  vatandaşların görüşme taleplerini kabul ederek,   645  vatandaş ile tek tek görüşme sağladı.

Vali Aksoy ile görüşen 626   vatandaşımızın;  264’ü iş talebinde, 172’i  yardım talebinde,  36’i hukuki konularda, 27 vatandaşımız Büyükşehir ve İlçe Belediyeleri ile ilgili konularda, 26’i sağlık konusunda ve 120 vatandaşımız ise  diğer kurum ve kuruluşlarla olan sorun, talep ve isteklerini  iletmişlerdir.

Vali Aksoy, sorunların çözümü ve taleplerin yasal çerçevelerde karşılanması  noktasında, toplantıda hazır bulunan kurum müdürlerine kurumları ile ilgili konularda   gerekli hassasiyetin gösterilmesini, yardımcı  olunmasını ve diğer konularda da ilgili  kurumlara yazı yazılması ve yapılan işlemler sonucundan da vatandaşların bilgilendirilmesi  talimatlarında  bulunmuştur.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL