Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Vatandaşımızın gönlüne gireceğiz | Kocaelide Bugün
Genel Güncel Manşetler Yaşam

Vatandaşımızın gönlüne gireceğiz

‘’Gönüllere dokunacağız’’ Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’nda görev yapan personelle bir araya geldi. Haftanın bir günü farklı daire başkanlıklarının çalışanlarıyla bir araya gelen Genel..

Vatandaşımızın gönlüne gireceğiz

‘’Gönüllere dokunacağız’’

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’nda görev yapan personelle bir araya geldi. Haftanın bir günü farklı daire başkanlıklarının çalışanlarıyla bir araya gelen Genel Sekreter İlhan Bayram, son toplantısını Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı’nda yaptı. Genel Sekreter Bayram,” Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezimizde Risk Grubunda Bulanan Çocuklara Yönelik Eğitim ve Gelişim Hizmetleri sağlıyoruz. Türkiye’de örnek gösterilen bir proje oldu. Sosyal yardım projelerimizi saymakla bitiremeyiz. 41 Karttan tutun, Kırtasiye, Sağlık, Mama, Konteyner, Çocuk Bezi, Yakacak Yardımı yapıyoruz. Yeni doğan çocuklarımıza Süt yardımı, yapıyoruz. Sosyal proje anlamında birçok belediyenin önündeyiz. Projelerimize yeni projeler ekleyeceğiz, her vatandaşımızın gönlüne girerek, gönüllere dokunacağız. ”dedi. Genel Sekreter Bayram’ın yanı sıra toplantıda Genel Sekreter Yardımcısı Ali Yeşildal, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Mücahit Arslan, Bilgi İşlem Dairesi Başkanı İsmail Gülsoy, Şube Müdürleri ve çalışanlar katıldı.

 HAYIR DUALARI SAYESİNDE

Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nın yaptığı işlerin önemine değinen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, “Emin olun bizim yaptığımız köprüler, yollar, kaldırımlar bizi ayakta tutmuyor. Bizi ayakta tutan sizlerin vatandaşlarımıza götürdüğünüz hizmetlerdeki, insanımızın hayır duaları. Hepinizden Allah razı olsun. Yaptığınız hizmet çok kutsal bir hizmet. Bugün şöyle bir baktığımızda havalar soğuk evsiz maalesef insanlarımız bulunuyor. Sokaklarda yaşayan insanlarımıza da sahip çıkıyoruz. Barınma Konaklama ve Sosyal Yardım Merkezlerimizde evsiz insanlarımıza sıcak yuva sunarak barınmalarına olanak sağlıyoruz. Hasta Yakını konaklama merkezlerimizde ise, hasta yakınlarımızı ağırlıyoruz. Bunlar belki birçok insanımız tarafından bilinmeyen hizmetlerimiz ama Büyükşehir olarak her konuda vatandaşımıza hizmet sunmak durumundayız. ”dedi.

 ENGELLERİ KALDIRIYORUZ

Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığımıza bağlı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğümüzde Engelli vatandaşlarımızın toplum hayatı ile bütünleşmelerini sağlayıcı ve kolaylaştırıcı çalışmalar yapılıyor. Engelli vatandaşlarımızı sportif, sosyal ve kültürel aktiviteler yapmalarına teşvik ediyorsunuz bu çok önemli. Engelli bireylerimizin ve ailelerine psikososyal danışmanlık ve rehberlik hizmetleri veriyoruz. İhtiyaç halinde engelli bireylerimizin durumlarına uygun araçlarla bulundukları mekanlardan hastane, okul ve rehabilitasyon merkezi gibi yerlere ulaşımlarını sağlıyoruz. Bakıma muhtaç engelli bireylerimizin ve yaşlılarına bakım hizmeti sunuyoruz. Kısacası Engellilerimize, engelleri kaldırarak engelsiz yaşamalarına olanak sağlıyoruz.” dedi.

 SOKAK HAYVANLARI KOCAELİ’DE MUTLU

Veterinerlik Şube Müdürlüğü’nün yaptığı hizmetlerinden bahseden Genel Sekreter İlhan Bayram, Kocaeli, hayvanlar konusunda şanslı bir il. Akşamları televizyon kanallarında görüyoruz, hayvanlara nasıl davrandığını, sokak hayvanları konusunda çok hassasız. Gelen her ihbarı arkadaşlarımız değerlendiriyor ve gereğini yapıyor. Sokak hayvanı tedavi, rehabilitasyon ve barındırma merkezlerimizde barındırılan hayvanların sağlıklarıyla veteriner arkadaşlarımız bire bir ilgileniyor. Kocaeli’de bulunan sokak hayvanları çok şanslı. Havaların soğuk olması nedeniyle kuşlara, kedilere köpeklere birçok noktada, yem bırakılıyoruz. Vatandaşlarımızdan da beklentimiz sokak hayvanlarıyla birlikte yaşamasını öğrenelim. Onlarda bizim gibi canlı. Ve de yaşamaya ihtiyaçları var” dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL