Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Vatandaşın ve esnafın yardımına koştular | Kocaelide Bugün

Vatandaşın ve esnafın yardımına koştular

İzmit Belediyesi sağanak sonrası esnaf ve vatandaşı yalnız bırakmadı   İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Ünal Özmural ve Zabıta Müdürü Ümit Fındık, sabah saatlerinde aniden bastıran sağanak yağışla birlikte Bulvar, Yeşilova..

Vatandaşın ve esnafın yardımına koştular

İzmit Belediyesi sağanak sonrası esnaf ve vatandaşı yalnız bırakmadı

 

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Ünal Özmural ve Zabıta Müdürü Ümit Fındık, sabah saatlerinde aniden bastıran sağanak yağışla birlikte Bulvar, Yeşilova ve Bekirdere bölgelerine giderek çalışmaları yerinden yönetti. Özmural, altyapı sorunlarına dikkat çekti

 

Sabah saatlerinden itibaren başlayan yoğun yağışla birlikte tüm ekipleriyle birlikte harekete geçen İzmit Belediyesi, aşırı yağışların sıkıntı yaşattığı İzmit Bulvar, Yeşilova ve Bekirdere bölgesinde de çalışmalara hemen başladı. Sabah saatleriyle birlikte Bulvar bölgesine giden İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Ünal Özmural ve Zabıta Müdürü Ümit Fındık, vatandaşın ve esnafın yardımına koştu.

Kolektörler Yetersiz Kalıyor

 

İSU Genel Müdürü Ali Sağlık’tan bölgede bulunan pompalar hakkında bilgi alan Başkan Yardımcısı Özmural, “Kolektörlerde herhangi bir arıza bulunmamasına rağmen suyun gelen debisine kolektörlerin yetmediği bilgisini aldık. Konuyla ilgili olarak İzmit Belediyesi olarak şu anda olduğu gibi halkımızın her daim yanında olduğumuzun bilinmesini isteriz” ifadelerini kullandı. Özmural Bulvar’da 25 kişilik ekiple, işyerlerinin dezenfekte çalışmalarının sürdürüldüğünü belirtti.

 

Tavşentepe Caddesi’nde İnceleme

Yeşilova ve Bekirdere’deki çalışmaları incelemek üzere bölgeye giden Başkan Yardımcısı Özmural, buradaki çalışmaları da yakından takip etti. Tavşantepe Caddesi üzerindeki yol çalışmasında sel nedeniyle oluşan birikintinin kaldırıldığını belirten Özmural, buradaki çalışmanın hava şartlarına göre pazartesi gününe kadar tamamlanmasını beklediklerini söyledi.

Yeşilova’da Altyapı Sorunu

Yoğun yağışlarda en fazla sorun yaşanan bölgelerden Yeşilova’da da çalışmalara katılan Başkan Yardımcısı Özmural, altyapı sorunları nedeniyle özellikle Güngören Sokak’ta yine evlerde sel baskınları yaşandığını söyledi. Ekiplerin yoğun uğraşlarla taşkına müdahale ettiğini söyleyen Özmural, İzmit Belediyesi olarak esnafın ve vatandaşımızın her zaman yanında olduklarını belirtti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL