Çevre Genel Güncel İzmit Manşetler Yaşam

Vatandaşlara kurban poşeti

İzmit Belediyesi vatandaşlara kurban poşeti dağıttı   Kurban Bayramı öncesinde her konuda vatandaşlara yardımcı olmaya devam eden İzmit Belediyesi, ilçe genelinde vatandaşlara 40 bin kurban poşeti dağıttı   Yaklaşan Kurban..

Vatandaşlara kurban poşeti

İzmit Belediyesi vatandaşlara kurban poşeti dağıttı

 

Kurban Bayramı öncesinde her konuda vatandaşlara yardımcı olmaya devam eden İzmit Belediyesi, ilçe genelinde vatandaşlara 40 bin kurban poşeti dağıttı

 

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi İzmit Belediyesi her alanda vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Modern Hayvan Pazarına ring servisi, kurbanlıkların sıhhi kontrolü, saha temizliği, kurban atık çukuru hizmetlerini sürdüren İzmit Belediyesi son olarak vatandaşlara kurban poşeti dağıttı. Zabıta ekipleri tarafından olası çevre kirliliğini önlemek, kötü kokunun önüne geçmek ve vatandaşların kurbanlık etlerini muhafaza edebileceği 40 bin adet kurban poşeti dağıtıldı.

BAŞKAN HÜRRİYET’E TEŞEKKÜR ETTİLER

Belediye binası önü, Kuruçeşme, Alikahya Hizmet Binası, Bekirpaşa ve Üçyol mevkiinde dağıtılan ve kurban etlerinin paketlenmesine yardımcı olması amacı taşıyan kurban poşetlerine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Kurban poşetlerini alan vatandaşlar, bu ve daha birçok hizmetten dolayı Başkan Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL