Vatandaşların sağlığı için

Hasta Nakil Ambulansları her gün dezenfekte ediliyor   Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs (Covid-19) salgını mücadelesinin yanı sıra hasta nakil ambulanslarıyla sürekli tedavi gören hastalara ulaşım hizmeti veriyor.  Nakil sırasında hasta..

Vatandaşların sağlığı için

Hasta Nakil Ambulansları her gün dezenfekte ediliyor

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs (Covid-19) salgını mücadelesinin yanı sıra hasta nakil ambulanslarıyla sürekli tedavi gören hastalara ulaşım hizmeti veriyor.  Nakil sırasında hasta sağlığı için dezenfeksiyon işlemlerine tabi tutulan ve salgın sürecinde hizmet veren Hasta Nakil Ambulansları her gün dezenfekte ediliyor.

HASTA NAKİL HİZMETİ

Koronavirüs salgının yayılmaması için gerekli çalışmaları yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu çalışmalar sırasında vatandaşların yardımı içinde hizmetlerine devam ediyor. Salgın sürecinde yardımların başında gelen hasta nakil hizmetiyle sürekli tedavi gören hastalara ambulanslar ile ulaşım hizmeti veriliyor. Bu hizmet sırasında vatandaşların sağlığı için ambulanslara dezenfekte çalışmaları yapılıyor.

DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI

Büyükşehir Belediyesi Hasta Nakil Ambulans Birimi, vatandaşların güvenli ve sağlıklı bir şekilde hastaneye ulaşabilmeleri sağlamak amacıyla tüm tedbirleri alıyor. Virüse karşı alınan tedbirler kapsamında hasta nakli gerçekleştirecek olan personel özel koruma kıyafetleri giyiyor. Ayrıca hasta nakli öncesinde ve sonrasında da ambulanslar düzenli olarak dezenfekte işlemine tabi tutuluyor. Virüsün bulaşmasını engellemek için yapılan dezenfekte çalışmalarında Sağlık Bakanlığı onaylı insan sağlığına zarar vermeyen biyosidal ürünler kullanılıyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL