Manşetler Surmanset

Vatandaştan Çayırova Belediyesine Tepki!

Çayırova Belediyesi Kasım ayı meclis oturumu yoğun tepkiler üzerine ileri bir tarihe ertelendi. Emek ve İnönü Mahallesinde yaşayan vatandaşlar kentsel dönüşüm konusunda haksızlığa uğradıklarını belirterek, Belediye yönetimine tepkilerini dile getirdiler…

Vatandaştan Çayırova Belediyesine Tepki!

Çayırova Belediyesi Kasım ayı meclis oturumu yoğun tepkiler üzerine ileri bir tarihe ertelendi.

Emek ve İnönü Mahallesinde yaşayan vatandaşlar kentsel dönüşüm konusunda haksızlığa uğradıklarını belirterek, Belediye yönetimine tepkilerini dile getirdiler. Meclis salonuna gelen yaklaşık 100 mahalle sakini salonu doldururken, göstermiş oldukları tepkiler meclis oturumunun ertelenmesine sebep oldu. Yaşanan tartışmalarda özellikle kadınlar ve yaşlılar “Bizleri her ay buraya gelmek zorunda bırakanlara yazıklar olsun. Vicdanınız yokmu? evde çocuklarımız var, hastalarımız var, herkes doğalgazını kullanırken biz neden bu hizmetlerden faydalanamıyoruz. Evlerimizi imara açın, hizmet verin. Suriyeliler bile bizden daha iyi şartlarda yaşıyor, daha çok imkana sahipler.” şeklinde ki tepkilerini dile getirdiler.

TEPKİLER DİNMEK BİLMEDİ

Meclisin tatil edilmesi ile tepkileri iyice artan mahalle sakinleri: “Oy istemeye gelirken kapımızda gece gündüz gezenler, şimdi mahallemize bile gelmiyor. Cumhurbaşkanımıza yazdık, Başbakanımıza yazdık bizleri yapılan bu zulmü. Elbet hesabı sorulacaktır. Çayırova Belediyesi halkın istediğini yapmıyor, biz imar istiyoruz imar..” şeklinde tepkilerine devam ettiler.

MECLİS 7 KASIM SALI GÜNÜNE ERTELENDİ

Tepkilerin artması üzerine meclis üyeleri vatandaşları sakinleştirmeye çalışırken, belediye personeli de ortalığın yatışması için yoğun çaba harcadı. Meclis oturumunun ileri bir tarihe ertelenmesi üzerine ise vatandaşlar: “Biz yine geliriz, hakkımızı istiyoruz. Bu yola baş koyduk, evlerimizden arsalarımızdan elinizi çekin” şekliden tepki göstererek salonda ayrıldılar. Mahalle sakinlerinin salondan ayrılmasının ardından ise meclis oturum ertelemesi için toplandı ve Kasım ayı meclis oturumu 7 Kasım Salı gününe ertelendi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL