Vatmanlar yeni kıyafetleriyle

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi UlaşımPark A.Ş. bünyesinde bulunan vatmanlar için tek tip kıyafet uygulaması hayata geçirildi.Vatmanlar yaz dönemi tek tip kıyafeti olan turkuaz apolet ve beyaz gömlekleri ile kent ulaşımında görevlerini sürdürüyorlar…

Vatmanlar yeni kıyafetleriyle

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi UlaşımPark A.Ş. bünyesinde bulunan vatmanlar için tek tip kıyafet uygulaması hayata geçirildi.Vatmanlar yaz dönemi tek tip kıyafeti olan turkuaz apolet ve beyaz gömlekleri ile kent ulaşımında görevlerini sürdürüyorlar. Yolculara karşı daha tertipli ve düzenli bir şekilde hizmet verilebilmesi için böyle bir uygulamayı hayata geçirdiklerini söyleyen Büyükşehir Belediyesi UlaşımPark A.Ş. yetkilileri, “Misafir odaklı hizmet anlayışıyla çıktığımız bu yolda yolcularımıza daha kaliteli daha konforlu hizmet sunmak için vatmanların kılık kıyafetinde düzenleme yaptık. Tek tip kıyafet uygulaması ile yolcularımıza verdiğimiz değeri de gösteriyoruz”  ifadelerini kullandı.

29 VATMAN

UlaşımPark A.Ş. bünyesinde toplamda 29 vatman bulunuyor. Vatmanlar 12 haftalık eğitimlerden geçerek her bir konudan ayrı, yazılı ve uygulamalı sınavlara tabi tutuluyor. Her sınavdan en az 70 puan alması gereken vatmanlar, eğitimlere başlamadan önce reflexlerinin ölçüldüğü psikoteknik sınavından ve sağlık taramasından geçiyor. Eğitimler esnasında ilk yardım, yangın, acil durum İSG ve araç eğitimleri ile müşteri ilişkileri hakkında detaylı eğitimler veriliyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL