Manşetler Surmanset

Ve Ankara’ya Gittiler!

Çayırova Emek ve İnönü Mahallesi Güzelleştirme Derneği, Ankara’ya gitti. Çayırova’da Emek ve İnönü Mahallesinde uzun zamandır devam eden kentsel dönüşüm sorunu artık Ankara’ya uzadı. Çayırova ve Kocaeli Büyükşehir Belediyelerinin çözüm..

Ve Ankara’ya Gittiler!

Çayırova Emek ve İnönü Mahallesi Güzelleştirme Derneği, Ankara’ya gitti.

Çayırova’da Emek ve İnönü Mahallesinde uzun zamandır devam eden kentsel dönüşüm sorunu artık Ankara’ya uzadı. Çayırova ve Kocaeli Büyükşehir Belediyelerinin çözüm üretememesi ve uzlaşma sağlayamaması üzerine Ankara’ya giden Dernek yöneticileri haklarını burada arayacaklarını belirtti. Dernek Başkanı Murat Koca, yapılan görüşmelerin ardından verdiği bilgide “Gayet olumlu istişareler yaptık. Tüm görüşmelerimiz olumluydu, özellikle Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile yapmış olduğumuz görüşme bizleri daha da rahatlattı. Burada bizleri ağırlayan Daire Başkanımız mahalleli olarak duygu ve düşüncelerimizin önemine vurgu yaptı. Bizlerden proje beklediğini dile getirdi” şeklinde konuştu.

MİLLETVEKİLLERİ İLE GÖRÜŞTÜLER

Bakanlık görüşmesinin ardından Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, CHP Kocaeli Milletvekilleri Tahsin Tarhan ve Fatma Kaplan Hürriyet ile de birer görüşme yapan Dernek yönetimi destek sözü aldı. Yaman ve Tarhan derneği ziyaret edeceklerini de belirttiler.  Yapılan görüşmeler neticesinde mahalle halkına olumlu haberler vereceğini dile getiren Başkan Koca; “Şimdi tüm mahalle halkı ile fikir alış verişi yapıp bir proje yaptırmalıyız bizler için en uygun olanı yapmak adına çaba gösterip daha sonra tekrar Ankara’ya gelmeyi planlıyoruz” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL