“Ve Kadın – Yeni Baştan” Sergisi

Ve Kadın – Yeni Baştan sergisi 8 Mart’ta Sanat Galerisi’nde İzmitlilerle buluşacak Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Kocaeli Şubesinin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlediği Ve Kadın – Yeni..

“Ve Kadın – Yeni Baştan” Sergisi

Ve Kadın – Yeni Baştan sergisi 8 Mart’ta Sanat Galerisi’nde İzmitlilerle buluşacak

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Kocaeli Şubesinin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlediği Ve Kadın – Yeni Baştan sergisi, İzmit Belediyesi Cumhuriyet Parkı Sanat Galerisi’nde yarın ziyarete açılacak

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Kocaeli Şubesinin hazırladığı Ve Kadın – Yeni Baştan sergisi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kapılarını ziyaretçilerine açacak. Emekçi kadın temasıyla farklı disiplin ve kompozisyonları bir araya getiren sergi, yarın saat 17.00’de İzmit Belediyesi Cumhuriyet Parkı Sanat Galerisi’nde açılacak.

SERGİDE 77 ESER BULUNUYOR
69 katılımcı ile oluşturulan sergide; yağlı boya, akrilik boya, sulu boya, karışık teknik, figüratif, natürmort, reprodüksiyon, heykeller, iki adet seramik eser ve iki adet fotoğraf olmak üzere 77 eser bulunuyor. Dantelden özel bir çalışmanın da yer aldığı sergide canlı portre performansı da gerçekleştirilecek.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL