Eğitim Genel Güncel Manşetler Yaşam

Veli Eğitimi Kursu verimli bir şekilde sona erdi

Kroman Çelik İlkokulu Velileri Belgelerini Aldı. Gebze Kroman Çelik İlkokulunda açılan Veli Eğitimi Kursu verimli bir şekilde sona erdi. Kursa katılan gönüllü 35 veli, sertifikalarını aldı. Kroman Çelik ilkokulu Psikolojik..

Veli Eğitimi Kursu verimli bir şekilde sona erdi

Kroman Çelik İlkokulu Velileri Belgelerini Aldı.

Gebze Kroman Çelik İlkokulunda açılan Veli Eğitimi Kursu verimli bir şekilde sona erdi. Kursa katılan gönüllü 35 veli, sertifikalarını aldı.


Kroman Çelik ilkokulu Psikolojik Danışmanları Hande Yaman Sağdıçoğlu ve Tülay Çetin tarafından gönüllü velilerin katılımıyla açılan Aile Eğitimi Programı  6 hafta sürdü. Eğitim de  her hafta daha önceden Psikolojik Danışmanlar tarafından belirlenmiş olan:( 1. Hafta ;7-11 Yaş Dönemi Çocukların Gelişim Özellikleri.  2. Hafta :Aile İçi Etkili İletişim. 3. Hafta :Aile Tutumları.   4. Hafta :Olumlu Davranış Kazandırma ,Olumsuz Davranışı Azaltma .  5. Hafta  Çatışma Ve Çatışma Çözme Yöntemleri .6. Hafta :Mahremiyet Eğitimi, İstismar ,Madde Ve Teknoloji Bağımlılığı.)  konularında eğitim aldılar .

18.01.2018 Tarihinde Kroman Çelik ilkokulunda yapılan  belge törenine Gebze İlçe Milli Eğitim Şube  Müdürü Mahmut Aşıkoğlu, Halk Eğitim Müdürü  Mustafa Aydın .Okul Müdürü Zihni Aydın ,Müdür Yardımcıları  ve Sınıf Öğretmenlerinin Katılımıyla  tamamlandı. Okul Müdürü Zihni Aydın : Çocuk yetiştirmede aile eğitimlerinin önemini belitti ve Kroman Çelik ilkokulu  ailesi olarak  bu eğitimlerin devam ettirileceğini söyleyerek katılımcılara teşekkür etti.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL