Verimlilik Değerlendirilmeleri Başladı

Verimlilik Daire Başkanlığınca yapılacak olan yerinde değerlendirmelere hazırlık olması ve yönetici ekranlarının tamamlanma durumu ile analiz süreçlerinin incelenebilmesi amacıyla hastaneler arası çapraz olarak yapılan Verimlilik Değerlendirilmeleri başladı. İl Sağlık Müdürlüğü..

Verimlilik Değerlendirilmeleri Başladı

Verimlilik Daire Başkanlığınca yapılacak olan yerinde değerlendirmelere hazırlık olması ve yönetici ekranlarının tamamlanma durumu ile analiz süreçlerinin incelenebilmesi amacıyla hastaneler arası çapraz olarak yapılan Verimlilik Değerlendirilmeleri başladı.

İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri İlaç ve Tıbbi Cihaz Başkanlığı İzleme Değerlendirme ve Verimlilik Birimi Koordinatörlüğünce Kamu Hastane ve ADSM’lerinde yapılması planlanan yerinde değerlendirmeler kapsamında 14.08.2018 tarihinde Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi verimlilik süreçleri değerlendirildi.

Verimli geçen değerlendirme sürecinde Verimlilik Daire Başkanlığınca yayınlanan güncel değerlendirme rehberi kılavuzluğunda yeni eklenen tüm unsurlar, alanında uzman değerlendiriciler tarafından; ilgili bölüm sorumluları ve hastane yönetimi eşliğinde masabaşı ve sahada değerlendirildi.
Tıbbi, idari, mali yönetim süreçlerinin sürekliliği ve verimli yönetilebilirliği konusunda fikir alışverişinde bulunularak yeni verimlilik unsurlarına uygunluğunun kontrol edildiği değerlendirme, yöneticiler ve değerlendiricilerin katılım gösterdiği kapanış toplantısı ve raporlanmanın ardından tamamlandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL