Güncel Manşetler

VM Medical Park Kocaeli 2 yaşında

Sağlığa değer katan hizmet anlayışıyla 1 Ağustos 2015 tarihinde Kocaeli’de hizmete açılan VM Medical Park Kocaeli Hastanesi, 2’inci yılını doldurdu. Türkiye’nin en büyük sağlık zinciri Medical Park Hastaneler Grubu’nun ilk..

VM Medical Park Kocaeli 2 yaşında

Sağlığa değer katan hizmet anlayışıyla 1 Ağustos 2015 tarihinde Kocaeli’de hizmete açılan VM Medical Park Kocaeli Hastanesi, 2’inci yılını doldurdu.

Türkiye’nin en büyük sağlık zinciri Medical Park Hastaneler Grubu’nun ilk VM konseptli hastanesi VM Medical Park Kocaeli, 2’inci yılını doldurdu. Uzman kadrosu ve son teknoloji yöntemlerle hizmet veren VM Medical Park Kocaeli Hastanesi’nin Genel Müdürü Doç. Dr. Soner Şahin, hastanenin 2’inci kuruluş yılı ile ilgili kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:

“2015 yılı Ağustos ayında sağlık sektöründe yer alan hastanemiz, Kocaeli için heyecan verici bir başlangıca sahne olmuştur. Hastanemiz, kısa zaman içerisinde sadece Kocaeli’de değil, başta Doğu Marmara Bölgesi olmak üzere tüm çevre illerde güvenilir ve modern bir sağlık hizmeti sunar hale gelmiştir.

Hastanemizin kuruluş aşamasında üzerinde önemle durduğumuz konu, bizimle aynı hedefe yürüyecek olan hekim ve diğer idari kadroları oluşturmak olmuştur. Bu amacımıza da kısa süre içerisinde genç, dinamik, aynı zamanda her biri alanında yetkin hekimlerden oluşan kadromuzu kurarak ulaştık.

Bölgede cerrahi tedavi açısından referans hastane olmayı vizyon edinen hastanemiz, bölgenin ihtiyaç duyduğu ileri teknoloji ve deneyim gerektiren her türlü cerrahi girişimi, yoğun bakım hizmetlerini, güvenliği, kaliteyi, konforu, etik değerleri, sosyal sorumluluğu ve hastan memnuniyetini ön planda tutan bir anlayış içinde sunmayı misyon edindi.

VM Medical Park Kocaeli Hastanesi olarak sunduğumuz sağlık hizmetlerine karşılık, sizlerin yüzündeki tebessüm bizlerin en büyük kazancıdır.

Göstermiş olduğunuz ilgi ve değere layık olabilmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğimizden hiç şüpheniz olmasın. Hepinize sağlık ve mutluluklar diliyorum…”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL