Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
WHATSAPP'A YERLİ RAKİP | Kocaelide Bugün
Güncel Manşetler Politika Teknoloji

WHATSAPP’A YERLİ RAKİP

Başbakan Yıldırım PTTMessenger ile 2. Ordu’nun Hatay’daki harekat merkezine canlı bağlantı gerçekleştirdi. Başbakan Binali Yıldırım, milli haberleşme uygulaması PttMessenger ile ilk kez Zeytin Dalı Harekatı’nın sevk ve idaresinden sorumlu 2…

WHATSAPP’A YERLİ RAKİP

Başbakan Yıldırım PTTMessenger ile 2. Ordu’nun Hatay’daki harekat merkezine canlı bağlantı gerçekleştirdi.

Başbakan Binali Yıldırım, milli haberleşme uygulaması PttMessenger ile ilk kez Zeytin Dalı Harekatı’nın sevk ve idaresinden sorumlu 2. Ordu’nun Hatay’daki harekat merkezine canlı bağlantı gerçekleştirdi.

Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde düzenlenen Bakanlar Kurulu toplantısı öncesinde milli mühendislik ürünü PttMessenger’ı tanıttı.

Zeytin Dalı Harekatı’nın sevk ve idaresinden sorumlu 2. Ordu’nun Hatay’daki harekat merkezine,  Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın telefonundan canlı bağlantı gerçekleştiren Yıldırım, Bakanlar Kurulu toplantısının düzenlendiği salondan, 2. Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel ile görüştü.

Başbakan Yıldırım, milli haberleşme programı PTTMessenger’ın tanıtımı kapsamında Zeytin Dalı Harekatı’nda görev alan kahraman askerlere selam gönderdi, başarı diledi.

 

WHATSAPP’A YERLİ RAKİP

Milli mühendislik ürünü PTTMessenger’ın, milyonlarca kişinin görüntülü ve yazılı olarak anlık mesajlaşmasına imkan tanıyan WhatsApp’a rakip olması bekleniyor.

Milli ve güvenli kurumsal anlık mesajlaşma aracı olarak kullanılabilecek PTTMessenger’ın, bilgi güvenliği kapsamında milli çözüm olduğu için güvenli iletişimle dışa bağımlılığı gidermesi öngörülüyor.

Sesli ve görüntülü mobil uygulaması olan PttMessenger, ileri güvenlik teknolojileri barındırıyor.

Uygulama ile dosya ve medya gönderimi yapılabilecek, lokasyon paylaşımı da gerçekleştirilebilecek.

PttMessenger, kurumlarda ya da milli bulut sisteminde barındırılabilecek.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL