Ya Devlet Başa Ya Kuzgun Leşe…

BBP Kocaeli İl başkanı  Remzi Kaya’dan açıklama: “Büyük Birlik Partisi tüm mensupları ile devletinin milletinin ve kahraman ordusunun yanındadır. Öncelikle dün gece, hemde mübarek günde Regaip Kandili gecesi İdlib’de kahpe..

Ya Devlet Başa Ya Kuzgun Leşe…

BBP Kocaeli İl başkanı  Remzi Kaya’dan açıklama:

“Büyük Birlik Partisi tüm mensupları ile devletinin milletinin ve kahraman ordusunun yanındadır.

Öncelikle dün gece, hemde mübarek günde Regaip Kandili gecesi İdlib’de kahpe rejim güçlerinin Rusya desteğiyle düzenlediği alçak ve hain saldırıda Şahadet şerbeti içen kahramanlarımıza Rabbim’den rahmet, yaralı Mehmetçiklerimizle şifalar, Asil Türk Milletimize sabırlar diliyoruz.Devletimiz elbette bütün kurum ve kuruluşlarımız ile birlikte gerekli tedbirleri alarak bir istikamet belirleyecektir.

Alçak saldırı haberini alır almaz İl yönetim kurulu ve ilçe başkanlarımız ile birlikte acilen İl binamızda toplanıp durum değerlendirmesi ve takibi yaparak, Genel merkezimiz ile iletişim halinde kaldık. Bu doğrultuda büyük birlik hareketi din mensupları ile birlikte devlet ve millet dayanışmasının işbirliğinin her zamanki gibi en yüksek örneğini gösterecektir. Böyle zor zamanlarda milli birliğimizi tesis etmek, ortak bir duruş sergilemek her vatansever ve millet perver için bir zorunluluktur.

Ümit ediyor ve diliyoruz ki toplumumuzun tüm kesimleri bu doğrultuda hareket edecektir. Hiç kimse bu süreçte keskin ayrışma ve kutuplaşma üretme milli birlik ve beraberlik çabamıza aykırı tavır sergilememeli, hatta bu çizgide ya da bu doğrultuda siyaset üretme hevesine düşmemelidir. Genel başkanımızın talimatları ve katılımı ile gece boyu devam eden toplantı bu gün saat 11:00 itibari ile Başkanlık Divan’ı ve Merkez karar yönetim kurulu üyeleri başta olmak üzere bütün yöneticileri ile genel merkezimiz de toplantı halindedir. Süreci ve gelişmeleri anlayan takip edip sonuna kadar devletimizin ve kahraman ordumuzun yanında durmaya devam edeceğiz. Rabbim kahraman ordumuzun yar ve yardımcısı olsun onların Mansur ve muzaffer eylesin İnşallah.

 

“Ya Devlet başa ya kuzgun Leşe”

Bu kahpe, alçak ve hain saldırıyı yapan rejim, yapılmasına destek veren Rusya ve dahili olanlar her ne pahasına olursa olsun bunun hesabını  kahraman güvenlik güçlerimize ve Yüce Türk Milletimize verecekler.

 

Asil Milletimiz ve Vatan sağolsun”

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL