Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
“Yakup Törk Tüm Vatandaşları Kutlamaya Davet Etti” kilitlendi Yakup Törk Tüm Vatandaşları Kutlamaya Davet Etti | Kocaelide Bugün
Manşetler Surmanset

Yakup Törk Tüm Vatandaşları Kutlamaya Davet Etti

CHP Darıca İlçe Örgütü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için hazırlıklarını tamamladı. CHP Darıca İlçe başkanı Yakup Törk, çağrıda bulunarak Darıca’daki bütün siyasi parti temsilcilerini, sivil toplum kuruluşlarını ve vatandaşları..

Yakup Törk Tüm Vatandaşları Kutlamaya Davet Etti

CHP Darıca İlçe Örgütü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için hazırlıklarını tamamladı. CHP Darıca İlçe başkanı Yakup Törk, çağrıda bulunarak Darıca’daki bütün siyasi parti temsilcilerini, sivil toplum kuruluşlarını ve vatandaşları Cumhuriyet kutlamalarına davet etti.

Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet Yürüyüşü ve Halk Konseri düzenleyen CHP Darıca İlçe Örgütü, titiz bir çalışmayla bütün hazırlıklarını tamamladı. 29 Ekim Pazar günü saat:18.00’de Darıca Cami Mahallesi Sağlık Ocağı yanından başlayacak Cumhuriyet Yürüyüşü Cumhuriyet Meydanı’nda son bulacak. Ardından Cumhuriyet Meydanı’nda saat:19.00’da ücretsiz Cumhuriyet Konseri başlayacak. En sevilen gruplardan biri olan Yüksek Sadakat Müzik Grubu, en güzel şarkılarını Darıcalılar için söyleyecek.

CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk şunları söyledi: “Cumhuriyet, bizim en değerli emanetimiz. Cumhuriyetimizin 94. yılını Darıca’da tüm Cumhuriyet sevenlerle kutlayacağız. Halkın kendi kendisini yönettiği rejimin adıdır Cumhuriyet. Malatya’nın, Isparta’nın, Rize’nin en uzak köyünden çıkıp ülkeyi yönetme fırsatına erişilebilen emsalsiz bir yönetim biçimidir Cumhuriyet… Herkesi ülkesine, Cumhuriyete sahip çıkmaya alanlara davet ediyorum. CHP Darıca İlçe Örgütü olarak Tüm Darıcalıları Cumhuriyet Bayramı kutlaması için sadece Türk bayraklarını alarak alana bekliyoruz. Gelin birlik beraberlik içerisinde Cumhuriyete sahip çıkalım. Buradan tüm siyasi parti temsilcilerini, sivil toplum kuruluşlarını, dernekleri, muhtarları ve bütün vatandaşlarımızı Cumhuriyet coşkusunu hep birlikte yaşamaya davet ediyorum.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL