Güncel Manşetler

Yaman: Cumhurbaşkanımızın Oğlu Dahi Olsa…

Mardin Kızıltepe Cumhuriyet Savcısı Yusuf Toltar, 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından FETÖ soruşturmaları kapsamında önce açığa alınmış, ardından gözaltına alınarak tutuklanmıştı. Yusuf Toltar’ın, Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ın..

Yaman: Cumhurbaşkanımızın Oğlu Dahi Olsa…

Mardin Kızıltepe Cumhuriyet Savcısı Yusuf Toltar, 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından FETÖ soruşturmaları kapsamında önce açığa alınmış, ardından gözaltına alınarak tutuklanmıştı.

Yusuf Toltar’ın, Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ın ve Dilovası’nın Ak Partili’li Belediye Başkanı Ali Toltar’ın yeğeni olduğu ortaya çıkmıştı ve  Yusuf Toltar ifadesinde, “Nasıl bir insan olduğumu belediye başkanı olan amcama ve milletvekili olan dayıma sorabilirsiniz” dedi. Sözcü Gazetesinin bugün ki haberinde yer alan bu ifadelerin ardından ise Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, konuyla ilgili olarak bölgemizde yayın yapan bir basın kuruluşuna açıklama yaptı.

“CUMHURBAŞKANIMIZIN OĞLU DAHİ OLSA…”

Yaman yaptığı açıklamada: “Evet Yusuf Toltar uzaktan bir akrabamız. Ama haberde anlatıldığı gibi bir referans olma durumum söz konusu değil. Bu tür söylemler, yüce Türk mahkemelerini küçümsemekten başka bir şey değildir. Ben inanıyorum ki; Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bile oğlu olsa, hiçbir şekilde tolerans gösterilmez.  Suçu olan cezasını muhakkak çeker. Suçu olmayanlarda serbest bırakılır. Yusuf Toltar serbest bırakıldıysa bir suçunun olmadığı tespit edildiği için bırakılmıştır” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL