Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Yaman ‘’KTO Kentin En Önemli Dinamiklerindendir’’ | Kocaelide Bugün

Yaman ‘’KTO Kentin En Önemli Dinamiklerindendir’’

Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’dan KTO’ya ziyaret Adalet ve Kalkınma Partisi Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve Körfez İlçe Teşkilatı Körfez Ticaret Odası’na nezaket ziyaretinden bulundu. Adalet..

Yaman ‘’KTO Kentin En Önemli Dinamiklerindendir’’

Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’dan KTO’ya ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve Körfez İlçe Teşkilatı Körfez Ticaret Odası’na nezaket ziyaretinden bulundu.

Adalet ve Kalkınma Partisi Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve Körfez İlçe Teşkilatı Körfez Ticaret Odası’na nezaket ziyaretinden bulundu. Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu, Meclis, kadın ve genç girişimci üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette ülke ve il gündemi, oda çalışmaları ve ekonomi hakkında görüş alışverişleri yapıldı.

Yaman ‘’Kto Kentin En Önemli Dinamiklerindendir’’

Adalet ve Kalkınma Partisi Kocaeli milletvekili Cemil Yaman ziyarette yaptığı açıklamada ‘’Körfez Ticaret Odası gerek ilçenin gerekse de ilin en önemli dinamikleri arasında yer almakta ve çok önemli çalışmalara imza atmakta başta Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk olmak üzere tüm yönetim kurulunu tebrik ediyorum’’ dedi. Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Öztürk ise Cemil Yaman ve ilçe teşkilatına yaptıkları ziyaret için teşekkür etti.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL