Yaman “Sizler geleceğimizin en güzel kahramanısınız”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman yeni öğretim yılı mesajı yayınladı. Sevgili Öğrenciler; Sizler ülkemizin yarınlarının fidanları, geleceğimizin ise en güzel kahramanısınız. Bu aziz milletimiz için kurduğumuz en güzel hayallerin..

Yaman “Sizler geleceğimizin en güzel kahramanısınız”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman yeni öğretim yılı mesajı yayınladı.

Sevgili Öğrenciler;

Sizler ülkemizin yarınlarının fidanları, geleceğimizin ise en güzel kahramanısınız. Bu aziz milletimiz için kurduğumuz en güzel hayallerin öznesi sizlersiniz. 2023, 2053, 2071 hedeflerine doğru adım atarken yolun sonunda gördüğümüz tek hedef sizlerin güzel geleceğidir. Bu eğitim- öğretim yılında okula yeni başlayan öğrencilerden, mezun olacak öğrencilere kadar hepiniz bizlerin geleceğe bıraktığı en kıymetli miras ve en yüce değersiniz. Bu ülkenin geleceğinin emanetçileri olarak eğitiminizi en güzel ve en bereketli şekilde tamamlayacağınıza; çalışan, okuyan, sorgulayan birer birey olarak yaşayacağınıza; okulu hem bir öğretim kurumu hem de birçok güzel değeri kazanacağınız bir eğitim yuvası olarak göreceğinize ve tüm bunların sonucu olarak da hayata, topluma, ülkemize ve gönül coğrafyamıza faydalı bir nesil olarak yetişeceğinize inancım tamdır.

Elleri Öpülesi Değerli Öğretmenler;

Yüce dinimizin “Oku” emri sizlerin varlığı, emeği ve gayreti ile hayat bulmaktadır. “Oku” ile başlayan bu yüce medeniyet sizler sayesinde geleceğe aktarılmaktadır. Sizler bu irfan geleneğinin birer fikir işçileri olarak ülkemizin geleceğine en güzel dokunuşları yapmaktasınız. Unutmayın ki; bu yüce dini bizlere en güzel şekilde aktaran sahabeler bir öğretmenin dizinin dibinde yetişmişlerdir. Kudüs’ü ve bu güzel coğrafyayı Haçlı işgalinden kurtaran Selahaddin Eyyubi bir öğretmenin rehberliğiyle bu bilinci kuşanmıştır. Çağ açıp çağ kapayan Fatih Sultan Mehmed’e fetih şuurunu ilk veren bir öğretmen olmuştur. İnancımız odur ki sizler de vereceğiniz eğitimle çocuklarımıza en güzel değerlerin, bilimsel fetihlerin kapılarını aralayacaksınız. Geleceğimizin Fatih’leri, Selahaddin’leri, Abdulhamit’leri sizlerin eğitiminizden geçen öğrenciler olacaktır. Bu amaçta her zaman olduğu gibi büyük bir azim, gayret ve fedakarca çalışacağınıza inancım tamdır.

Sayın Veliler;

Unutmayın ki bu yüksek idealler sizlerin de gayretiyle, okulla ve öğretmenlerle yapacağınız işbirliğiyle gerçekleşecektir. Üstün bir emekle ve büyük bir özveriyle yetiştirdiğiniz çocuklarınızı değerli öğretmenlerimize emanet ederken daha güzel yarınlara ulaşmaları için taşıdığınız umut hem eğitimcilerimiz hem de bizler için en kıymetli çalışma azmidir. Unutmayalım ki; sağlıklı ve iyi bir toplumun fidanı ailede ekilir. Bu fidana ailede ne kadar iyi bakılırsa yaşadığımız dönem ve geleceğimiz o kadar sağlıklı olur. Eğitimin üç ayağından birisi olarak siz ailelerimizin çocuklarımızı maddi ve manevi yönden destekleyeceğinize ve onların her zaman yanında olacağınıza inancım tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle 2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılının öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize, tüm eğitim camiamıza, ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL