Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Yaman'dan "Hayırlı Olsun" Ziyareti | Kocaelide Bugün

Yaman’dan “Hayırlı Olsun” Ziyareti

Ak Parti Kocaeli Milletvekili  Cemil Yaman, Darıca Ak Parti İlçe Başkanı  Muzaffer Bıyık ve Yönetim Ekibi yakın zamanda Eğitim Araştırma Hastanesi olan Darıca Farabi Hastanesine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Eğitim..

Yaman’dan “Hayırlı Olsun” Ziyareti

Ak Parti Kocaeli Milletvekili  Cemil Yaman, Darıca Ak Parti İlçe Başkanı  Muzaffer Bıyık ve Yönetim Ekibi yakın zamanda Eğitim Araştırma Hastanesi olan Darıca Farabi Hastanesine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Eğitim Araştırma sürecinde ellerinden gelen tüm yardımları yapacaklarını dile getiren Yaman sağlık hizmetlerini hep bir adım daha öne taşımanın öncelikli hedefleri olduğunu dile getirdi. Ayrıca hastanenin iş ve işleyişi hakkında başhekim Doç.Dr.Mustafa Güneş’ten bilgi alan Yaman, tedavi gören hasta ve hasta yakınları ile de tek tek ilgilenerek durumları hakkında bilgi aldı.

Yapılan hayırlı olsun ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren hastane Başhekimi Doç.Dr.Mustafa Güneş “ Bize her alanda destek olan  Cemil Yaman’a ve bu yolda bizi yalnız bırakmayan Darıca Ak Parti ilçe teşkilatına teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL