Yardımsever Vatandaşlarımıza Teşekkür Ederiz

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve pek çok ilimizde hissedilen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan Rahmet, yakınlarına sabır, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz. Depremin..

Yardımsever Vatandaşlarımıza Teşekkür Ederiz

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve pek çok ilimizde hissedilen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan Rahmet, yakınlarına sabır, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz.

Depremin meydana geldiği ilk andan itibaren gerek telefon ile arayarak gerek sosyal medya üzerinden depremden etkilenen vatandaşlarımıza ayni ve nakdi yardım yapma talebi iletilmiştir. Bu talepler karşısında yapılan değerlendirmeler doğrultusunda özellikle battaniye, katalitik soba, gıda, giyim, hijyen maddeleri gibi ayni yardımların; İzmit ilçemiz, Eski Gölcük Yolunda bulunan CARFURSA (Eski Bina) binasında Kocaeli İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünce kurulan birim tarafından toplanacak olup, AFAD ve Acil Durum Başkanlığının talimatları doğrultusunda depremden etkilenen illere sevki gerçekleştirilecektir. Nakdi olarak da AFAD Başkanlığı tarafından başlatılan kampanyaya destek vermek isteyen vatandaşlarımız, “DEPREM” yazarak 1866’ya SMS gönderebilecek (01 Ocak 2023 tarihi itibariyle SMS bedeli: 20 TL’dir)  ya da aşağıda yer alan hesap numaraları üzerinden bağış yapabilecektir.

Her zaman birlik ve beraberlik içinde hareket eden Aziz Milletimize şimdiden şükranlarımızı sunarız.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL