Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Tam Not Aldı | Kocaelide Bugün

Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Tam Not Aldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Çayırova Belediyesi iş birliğiyle yapımı tamamlanan ve Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın katılımıyla tanıtımı yapılan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Projesi tam not aldı. Çayırova’nın Akse Mahallesi’nde hizmete..

Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Tam Not Aldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Çayırova Belediyesi iş birliğiyle yapımı tamamlanan ve Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın katılımıyla tanıtımı yapılan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Projesi tam not aldı.

Çayırova’nın Akse Mahallesi’nde hizmete sunulan ve Çayırova’lıların sabırsızlıkla beklediği projenin tanıtım programında Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’a, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ve çok sayıda protokol ile vatandaşlar eşlik etti.

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Projeleri İnceledi

Çayırova’nın tesisleşme ve salon sporları alanında gelişmesine büyük bir katkı sunacak olan Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun tanıtımının ardından ilçede biz dizi ziyaretler gerçekleştiren Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Şekerpınar Mahallesi’nde hizmete sunulan Semt Meydanını, kısa süre sonra temeli atılacak 200 odalı Devlet Hastanesi proje alanını ve yine yapımı tamamlanan Şekerpınar Kültür Merkezi’ni inceledi.

Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Projesinin tanıtımının ardından AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, İlçe Başkanı Ali Osman Gür ve Belediye Başkanı Şevki Demirci ile birlikte Şekerpınar Mahallesi’nde bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Işık, köy içi mevkiinde vatandaşlarla bir araya geldi. Yapılan yatırımlar ve çalışmalar hakkında vatandaşların görüşlerini alan ve Çayırova’nın her geçen gün yeni yatırımlarla tanıştığını aktaran Işık, modern bir ilçenin inşasını durmadan, gayretle sürdürmeye devam edeceklerini de belirtti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL