Yas-Der’den “Dünya Yaşlılar Günü” Ziyaretleri

Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğinden  ziyaretler Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Kudret Sekban ve Yönetim Kurulu üyeleri 1 Ekim “Dünya Yaşlılar Günü” nedeniyle, Darıca ilçesinde bulunan 80..

Yas-Der’den “Dünya Yaşlılar Günü” Ziyaretleri

Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğinden  ziyaretler

Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Kudret Sekban ve Yönetim Kurulu üyeleri 1 Ekim “Dünya Yaşlılar Günü” nedeniyle, Darıca ilçesinde bulunan 80 yaş ve üzeri yaşlıları ziyaret ederek, onların hatırlarını sordular, gönüllerini aldılar.

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ve Darıca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hasan Tabak’ın da dahil olduğu ziyaretlerde büyüklerin kendilerine gösterilen ilgiden memnun oldukları  görüldü.

Ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulunan Yas-Der Başkanı Kudret Sekban “Değerli Kaymakamımız Sayın Ömer Karaman ve Darıca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hasan Tabak’a etkinliğimize katılarak bizlere verdikleri desteklerden dolayı teşekkür eder, hepsine tek tek ulaşamasak da tüm büyüklerimize sağlıklı ömürler dileriz.” dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL