Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Yas-Der'e Destek Ziyareti | Kocaelide Bugün

Yas-Der’e Destek Ziyareti

Dünya Yaşlılık Derneği ve Dünya Markalar Derneği Başkanı Umut Çınar ve Alzheimer&Demans Hasta Yakınları Platformu Başkanı Özen Yazıcı, Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğini daha yakından tanımak, çalışmalarını ve dialoglarını..

Yas-Der’e Destek Ziyareti

Dünya Yaşlılık Derneği ve Dünya Markalar Derneği Başkanı Umut Çınar ve Alzheimer&Demans Hasta Yakınları Platformu Başkanı Özen Yazıcı, Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğini daha yakından tanımak, çalışmalarını ve dialoglarını yerinde incelemek üzere Darıca’ya geldiler.

Sponsorluğunu Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve Eşi Sevgi Çiler’in yaptığı,  Darıca Sanayici ve İş adamları Derneği (DASİAD) Başkanı Hüseyin Özdinçer’in de hazır bulunduğu bir yemeğin ardından Derneğe geçen misafirler, dernekte üyeler ile de tanışmış oldular.

Darıca Yas-Der Başkanı Kudret Sekban açıklamasında “ziyaret sırasında 2019 yılı içinde ortak yürütülebilecek projeler hakkında detaylı fikir alış verişinde bulunuldu. Kendilerine nazik ziyaretleri ve sundukları proje destekleri için çok teşekkür ediyoruz.”dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL