Yaşar ve yönetimi sporcularla bayramlaştı

Diliskelesi Spor gençleriyle bayramlaştı Diliskelesi Spor Kulübü Başkanı Sinan Yaşar ve yönetimi bayramda sporcuları ile bir araya gelerek bayramlaştı. Diliskelesi Spor Kulübü Başkanı Sinan Yaşar, yönetimi ve hocası Serkan Altun..

Yaşar ve yönetimi sporcularla bayramlaştı

Diliskelesi Spor gençleriyle bayramlaştı

Diliskelesi Spor Kulübü Başkanı Sinan Yaşar ve yönetimi bayramda sporcuları ile bir araya gelerek bayramlaştı.

Diliskelesi Spor Kulübü Başkanı Sinan Yaşar, yönetimi ve hocası Serkan Altun kurban bayramı nedeniyle alt yapıda ki tüm sporcuları ile birlikte Diliskelesi Emre Toprak Spor Tesislerinde bir araya gelerek hem bayram kutlaması gerçekleştirdiler hemde bayram sonrası için moral depoladılar.
ALT YAPIYA ÖNEM VERİYORUZ
Kulüp Başkanı Sinan Yaşar düzenlenen programda alt yapıda ki futbolculara seslenerek, “Göreve geldiğimiz günden bu yana alt yapıya çok önem veriyoruz. Dilovası’nın ve Diliskelesi’nin çocuklarının geleceğe en iyi şekilde hazırlanması için bizler elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Tabi sizlerle yola çıkarken sizlerin oyunu ve performanslarını da yakından takip ediyoruz. Her geçen gün kendinize olan güveninizle birlikte performansınızda ki artışı da görebiliyoruz.
HEPİNİZ YILDIZ OLABİLİRSİNİZ
Bizim için şuan sizlerin galip gelmesinden ziyade en iyi şekilde yetişmenizdir. Skor şimdilik önemli değil, kendinizi geliştirin. Hepiniz birer yıldız olabilirsiniz. Yeter ki kendinize güvenin ve inanın.
YAŞAR, GENÇLERİN BAYRAMINI KUTLADI
Bayramdan sonra sizlerden daha güzel performanslar bekliyorum ve bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum.”dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL